Τα 4 ζώδια που ζούνε για να… καυγαδίζουν

Τα 4 ζώδια που ζούνε για να… καυγαδίζουν

Συχνά, παρεξηγούνται για ψύλλου πήδημα, εισπράττουν αλλιώς το νόημα των λόγων ή έχουν τόσο ισχυρές θέσεις και αντιλήψεις που το να προσπαθήσεις να τους εξηγήσεις, να υπερασπίσεις ή να τους κάνεις να δεχτούν κάτι που είναι αντίθετο από αυτό που θεωρούν σωστό είναι χαμένος χρόνος, μη σου πούμε ότι θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου με το πείσμα ή το ύφος τους και στο τέλος θα τσακωθείς άγρια μαζί τους.

Αυτά είναι τα ζώδια που τη διαφωνία την έχουν στο τσεπάκι τους και τρεις στις πέντε θα καβγαδίσεις μαζί τους…

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που του όταν του κάτσει κάτι στο κεφάλι, δεν υπάρχει περίπτωση να του αλλάξεις γνώμη. Είναι, άλλωστε, γνωστός για το πείσμα και την ξεροκεφαλιά του, αυτό που όμως δε γνωρίζεις είναι ότι εκνευρίζεται πολύ, όταν η άλλη πλευρά επιμένει σε μια διαφορετική άποψη. Πρόσθεσε κι ότι σπάνια παραδέχεται ότι έχει άδικο, ε, μην απορείς λοιπόν αν μετά από μια συζήτηση, καταλήξετε τσακωμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για τον Σκορπιό, ως γνωστόν, όλα είναι είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν υπάρχει μέση οδός. Βάλε κι ότι το ίδιο πάθος που βγάζει στη ζωή του, βγάζει και στις συζητήσεις του. Κατεβάζει ρολά, δεν ακούει τι του λες, συχνά παρεξηγεί τα λόγια ή τα εκλαμβάνει τελείως διαφορετικά, οπότε θα πρέπει να παραμείνεις πολύ ψύχραιμος/η και να μη χάσεις τον έλεγχό σου για να μη γίνετε μαλλιά κουβάρια. Α και κάτι άλλο: Να ξέρεις ότι θα έχει πάντα τον τελευταίο λόγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Δίδυμο, το πιο πιθανό είναι να εκνευριστείς γιατί τα ξέρει… όλα, έχει άποψη για τα πάντα και η γνώμη του είναι η πιο σωστή. Επίσης, ότι όταν ακούει κάτι στο οποίο δε συμφωνεί, έχει ύφος εξυπνακίστικο, κοροϊδευτικό ή ειρωνικό, οπότε εύκολα σπάει τα νεύρα του συνομιλητή του. Αυτό που, επίσης, είναι εκνευριστικό και σίγουρα θα το έχεις παρατηρήσει, κάποια στιγμή, είναι το ότι την επόμενη μέρα κι αφού σε έχει σκάσει, μπορεί να σου πει τα ίδια με αυτά που υποστήριζες εσύ, τρελαίνοντάς σε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΛΕΩΝ
Ο Λέοντας προσβάλλεται εύκολα, οπότε τρεις στις πέντε που θα υπάρξει διαφωνία μαζί του, θα πάρει αμέσως φωτιά. Ίσως έχεις χτυπήσει ευαίσθητο σημείο του ή είναι εγωιστής και δε δέχεται μια άποψη που έρχεται σε αντίθεση με τη δική του. Όπως και να έχει, να ξέρεις ότι όσο περισσότερο επιμένεις, προσπαθήσεις να υπερασπίσεις τον εαυτό σου ή να του αποδείξεις ότι έχει λάθος, τόσο να περιμένεις, αιχμηρή γλώσσα, κατηγορίες ακόμα και βρισίδι από την πλευρά του. Η μόνη περίπτωση να λήξει το όλο θέμα είναι να του ζητήσεις συγγνώμη κι ας μη φταις…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.