ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μάθε πότε πρέπει να χωρίσεις έναν Λέοντα

Μάθε πότε πρέπει να χωρίσεις έναν Λέοντα

Οι Λέοντας είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζώδια και μπορεί να σε κάνει να περνάς όμορφα, όμως έχει και μια πιο «σκοτεινή» πλευρά, αυτή είναι όταν μετατρέπεται σε έναν ναρκισσιστή, άλλωστε… αναφερόμαστε σε λιοντάρι!

Τι συμβαίνει;

Ναι είναι γνωστό ότι ο Λέων είναι ένα περήφανο ζώδιο και ότι μπορεί κατά καιρούς να γίνει πολύ γενναιόδωρος απέναντι στους άλλους, παίρνοντας πρωτοβουλίες και προσπαθόντας να περάσεις όμορφα.

Αν όμως για τον οποιονδήποτε λόγο του βγει η ναρκισσιστική πλευρά, τότε μην το προσπαθείς. Απλά φύγε. Δε λέμε φυσικά ότι όλοι οι Λέοντες θα γίνουν κάποτε ναρκισσιστές άρα χωρίστε τους. Λέμε όμως ότι κάποιοι λόγω πχ πολυαστρίας στον Λέοντα μπορεί να έχουν μια τάση να είναι πιο αλαζονικοί και ναρκισσιστές απέναντί σας.

Πότε φέυγεις;

Όταν βλέπεις ότι δε σου εκφράζει πώς νιώθει για εσένα. Αν δεις ότι έχει αρχίσει να δίνει πολλή περισσότερη βάση στην εμφάνιση και όχι στο περιεχόμενο ενός χαρακτήρα. Όταν βλέπεις να σου κάνει προσωπικές λεκτικές επιθέσεις για να σε μειώσει και να νιώσει καλύτερα από εσένα επειδή εσύ θα νιώσεις χειρότερα, τότε φύγε.

Δεν είναι απαραίτητα θέμα ζωδίου, αλλά είναι θέμα πιθανοτήτων βάσει ζωδίου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δε λέμε ότι όλοι οι Λέοντες είναι το ίδιο. Κοιτάμε τις πιθανότητες όμως. Αν κάποιος φερειπείν είναι Λέων, με ωροσκόπο Λέων και Ερμή στον Λέοντα, ε τότε είναι Λέων σε πολλές ποιότητες της καθημερινότητάς του και κατά πάσα πιθανότητα θα εμφανίσει αρκετά εγωιστικά και ατομικιστικά στοιχεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.