ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που… πανικοβάλλονται με το παραμικρό

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που… πανικοβάλλονται με το παραμικρό

Υπάρχουν κάποια ζώδια που πανικοβάλλονται με το παραμικρό. Οι φοβίες τους, δε, μπορούν να ξεπεράσουν κάθε όριο.

​Και δεν μιλάμε μόνο για το αν φοβούνται το σκοτάδι, για παράδειγμα. Μιλάμε για όλων των ειδών τους φόβους, ψυχολογικούς ή μη.

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος έχει διάφορες φοβίες. Από τις αρρώστιες και τα μικρόβια, μέχρι την αποτυχία. Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε δει Παρθένο να κυκλοφορεί με τα αντισηπτικά στο χέρι ή να μην σας δίνει το χέρι, επειδή δεν θέλει να της μεταφέρετε τα μικρόβιά σας. Δε μιλάμε καν για φτέρνισμα ή βύξιμο σε ΜΜΜ. Αλλά, οι φοβίες της δεν σταματούν εκεί. Έχει θέμα και μπορεί να σκαλώσει άγρια, μήπως δεν πάει κάτι όπως το έχει στο μυαλό της. Εκεί τη λούζει κρύος ιδρώτας και την πιάνει πανικός.

  • ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός γενικότερα δεν φημίζεται για τον… τολμηρό χαρακτήρα του (δεν είναι ούτε Κριός, ούτε Λέοντας, για παράδειγμα). Η αναποφασιστικότητά του μάλιστα για την οποία είναι γνωστός (χαχαχα) βασίζεται ακριβώς πάνω στις φοβίες του. Και αυτό γιατί σκέφτεται συνέχεια τις επιπτώσεις που θα έχει, αν κάνει το ένα πράγμα ή το άλλο. Κυρίως, λοιπόν, φοβάται να ρισκάρει και να τολμήσει στην ζωή του. Και αν μιλάμε για τα ερωτικά, ο μεγαλύτερος φόβος του είναι η μοναξιά γι’ αυτό και τις περισσότερες φορές δεν αντιδρά.

  • ΙΧΘΥΕΣ
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι γνωστό ότι ο Ιχθύς κάνει τις πιο «μαύρες» σκέψεις! Εκεί που τα άλλα ζώδια μπορεί να φοβούνται και να ανησυχούν μια φορά, αυτός φοβάται… δέκα. Στο μυαλό του μεγαλοποιεί τα πράγματα και τις καταστάσεις και τα βλέπει όλα αρνητικά και πεσιμιστικά. Έχει αυτό που λέμε συνέχεια το κακό στο νου του και φοβάται για το τι μπορεί να του συμβεί, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει κανέναν λόγο για να ανησυχεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.