Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα είναι πάντα δίπλα σου

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα είναι πάντα δίπλα σου

Είναι γνωστό πως κάποια ζώδια είναι αρκετά ευαίσθητα και κάποια άλλα αρκετά κυνικά οπότε είναι ιδιαίτερο το γεγονός ότι κρατούν σταθερή επαφή μαζί σου.

Δείτε ποια είναι λοιπόν, τα τρία εκείνα ζώδια που θα σταθούν δίπλα σου και στα εύκολα και στα δύσκολα:

Αιγόκερως
Η ξεροκεφαλιά τους μπορεί να τους κάνει να φαίνονται ψυχροί και απόμακροι αλλά στο βάθος τους είναι ευαίσθητοι. Το ζώδιο έχει ως σύμβολο τον τράγο και όπως και αυτό οι Αιγόκεροι χρησιμοποιούν τα κέρατά τους για να υπερασπιστούν τους αγαπημένους τους μέχρι τελικής πτώσης.

Τους στηρίζουν σε κάθε αμήχανη κοινωνική κατάσταση ή τους προστατεύουν από τη βροχή λέγοντάς τους να πάρουν ομπρέλα. Η σχέση με έναν Αιγόκερω θα σε κάνει να νιώσεις ότι είστε οι δύο σας ενάντια στον κόσμο και δεν θα χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

Επίσης, αν χωρίσετε και λήξει μεταξύ σας καλά και χρειαστείς κάπου να μείνεις ένα σαββατοκύριακο ή κάποιον να τσεκάρει μια επιστολή που έχεις να στείλεις, μπορείς να στηριχτείς πάνω του. Η αγάπη τους είναι παντοτινή.

Ιχθύς
«Αγάπα βαθιά ή πήγαινε σπίτι», θα μπορούσε να είναι το motto τους. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου παθιάζονται με όλα όσα αγαπούν και ειδικά με τους συντρόφους τους. Χρησιμοποιούν τις ευαίσθητες καρδιές τους κάνοντας χώρο για τα συναισθήματα των αγαπημένων τους και πάντα τους επιβεβαιώνουν.

Ακόμα κι αν χωρίσεις, θα συνεχίσεις να λαμβάνεις ευχές για τα γενέθλιά σου και θα συνεχίσει να ενδιαφέρεται ειλικρινά για τα νέα σου κάθε φορά που θα πέφτεις πάνω του τυχαία. Αγαπώντας έναν εκπρόσωπο αυτού του ζωδίου θα έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που θα ακούει πάντα τις ανησυχίες σου, θα σου δείχνει ανιδιοτελή αγάπη και θα σε βοηθάει να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Δίδυμος
Παρά τη φήμη που τους ακολουθεί ότι είναι άστατοι και ότι φλερτάρουν συνεχώς, θα τα δώσουν όλα στον άνθρωπο με τον οποίο βλέπουν κοινό μέλλον. Θα αφιερώσουν χρόνο να ακούσουν τα θέλω του συντρόφου τους και θα κάνουν το καλύτερο για να ικανοποιήσουν ακόμα και τα καπρίτσια του.

Ακόμα κι αν αυτό είναι διακοπές στη Χαβάη ή εισιτήρια πρώτης θέσης σε μία μεγάλη συναυλία. Ως λάτρεις της τέχνης και της μάθησης, θα σε συνοδεύουν σε κάθε έκθεση, ταινία, συναυλία και εκδήλωση σε ενδιαφέρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν βγαίνεις με έναν Δίδυμο θα έχεις έναν “συνένοχο” στο πλευρό σου. Μετά το χωρισμό θα έχεις πάντα καλή σχέση μαζί του και θα μπορείς να τον πάρεις τηλέφωνο αν θέλεις να μιλήσεις για την αγαπημένη σου σειρά ή να διαφωνήσεις για το ποιο είναι το τραγούδι της δεκαετίας. Είναι πραγματικοί φίλοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.