ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αστρολογικές προβλέψεις 8-14/3: Εξελίξεις σε θέματα υγείας και εργασίας

Αστρολογικές προβλέψεις 8-14/3: Εξελίξεις σε θέματα υγείας και εργασίας

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων, σίγουρα θα είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο αναφοράς για θέματα υγείας που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Επίσης θα έχετε μία ανησυχία για τις επαγγελματικές σας βλέψεις, που για κάποιους λόγους είχαν μία στασιμότητα. Μην ξεχάσετε επίσης να κρατάτε ισορροπία σε αγορές και έξοδα που μπορεί να προκαλέσουν πονοκέφαλο στα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτές τις μέρες θα πρέπει να χαλαρώσετε τις συναισθηματικές σας απαιτήσεις, γιατί η ρευστότητα των γεγονότων, δεν επιτρέπει σε αποφάσεις με διάρκεια. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου Ιχθύων, φροντίζει να σας κάνει αρκετά ρομαντικούς και να βλέπετε τα πράγματα γύρω σας, μέσα από μία [δική] σας αλήθεια. Έτσι από την μια θα περάσετε μία γλυκιά περίοδο, αλλά μόλις πέσουν οι μάσκες, θα δείτε ευδιάκριτα την πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος της Δευτέρας, μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλειες σε καριέρα και οικογένεια. Βέβαια βρίσκεστε σε μία γόνιμη περίοδο, που τώρα θα κτίσετε το αύριο σας, οπότε και θα πρέπει να αντλήσετε δύναμη από ότι σας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία από την Τρίτη, οπότε και θα βρεθείτε πιο γρήγορα στους στόχους σας, εάν αυτοί είναι πολύ καλά προγραμματισμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων. Οι σκέψεις σας είναι έντονες για ένα σημαντικό τομέα της ζωής σας και πολύ πιθανόν να σας απασχολήσει μία μετακίνηση, που θα συνδυάζετε με επαγγελματικές προεκτάσεις. Γενικότερα είστε σε μία περίοδο συγκρούσεων και αλλαγών, που οφείλετε να διαχειριστείτε με σύνεση, γιατί καραδοκούν κίνδυνοι που ούτε καν έχετε σκεφτεί.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος της Δευτέρας, θα σας επηρεάσει έντονα στα οικονομικά σας. Καλό είναι να μην επιτρέψετε να πάρουν αποφάσεις για την οικονομική σας σταθερότητα, άλλα άτομα και κυρίως με την δική σας ανοχή. Ο Ερμής σε ορθή πορεία πλέον, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, αναθεωρεί την προσωπική σας ζωή και ίσως να μπείτε στην διαδικασία να ξανασκεφτείτε μία συναισθηματική σας υπόθεση, που έγινε στις αρχές του Φλεβάρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, θα είναι πολύ ιδιαίτερη για σας, εφόσον θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις, ιδίως στην προσωπική σας ζωή. Οι σχέσεις σας και ο σύντροφος σας, βρίσκονται πλέον στην τελική ευθεία κάποιων οριστικών αποφάσεων σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας και σίγουρα θα έχετε την πολυτέλεια το επόμενο διάστημα να επανέλθουν πολλά πράγματα σε ισορροπίες , που είχαν χαθεί λόγο ανάδρομου Ερμή.

ΖΥΓΟΣ

Στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, θα αντιληφθείτε ότι θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια εργασιακά θέματα, που σίγουρα θα σας δημιουργήσουν μία αστάθεια. Η Πανσέληνος στις 9/3, δεν είναι αρκετά καλή για σας, εφόσον δημιουργεί μία παρασκηνιακή κατάσταση, που δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Ιδίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα είστε και οι περισσότερο ευάλωτοι, από κάθε άποψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η Ανοιξιάτικη αυτή Πανσέληνος, θωρακίζει τα συναισθήματα σας και σας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίστε να βάλετε σε τάξη την καθημερινότητα σας, τώρα που και ο Ερμής θα περάσει σε ορθή πορεία και θα σας απαλλάξει από τις ενοχλητικές αναμονές. Όσο για την συναισθηματική σας ζωή, θα δείτε το ενδιαφέρον του αγαπημένου σας προσώπου, να ανθίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου δημιουργεί ένα επιπρόσθετο άγχος στην επαγγελματική σας πορεία. Μπορεί επίσης να γίνετε περισσότερο σχολαστικοί με θέματα καριέρας και οικογένειας, βάζοντας στην άκρη για λίγο την ανέμελη κατά τα άλλα φύση σας. Ο Ερμής από την Τρίτη, περνά σε ορθή πορεία, ενεργοποιώντας και πάλι κάποιες υποθέσεις που σας είχαν ταλαιπωρήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας Πανσέληνος, θα σας κάνει να δείτε κάποια πράγματα με μεγαλύτερο θάρρος και αποφασιστικότητα. Αν για κάποιους λόγους είχατε απομακρυνθεί από αγαπημένα για σας πρόσωπα, τώρα θα βρεθεί ο καταλληλότερος τρόπος να τα συναντήσετε και να αναθερμανθούν οι σχέσεις σας. Με το μυαλό σας γεμάτο νέες ιδέες από το Σαββατοκύριακο, θα προχωρήσετε στο δεύτερο μισό του μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος της Δευτέρας, σας προβληματίζει έντονα σε κάθε οικονομική σας κίνηση. Η κρίση σας δεν θα είναι η πιο σωστή, για να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις ή και συμφωνίες, που αφορούν τα υλικά σας αποκτήματα. Πολύ πιθανόν να εξαπατηθείτε από κάποιο πρόσωπο, που σας έταζε πολλά περισσότερα από εκείνα που ήταν διατεθειμένο να κάνει για σας. Ότι λάμπει σίγουρα, δεν είναι χρυσός.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Πανσέληνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας ζωή. Ο σύντροφος σας και κάποιο δικό σας πρόσωπο που ενδεχομένως είναι συνεργάτης σας, θα θελήσει να είστε περισσότερο ξεκάθαροι με αυτά που πρεσβεύετε στην σχέση αυτή. Ήρθε ο καιρός να γίνεται περισσότερο τίμιοι και ειλικρινείς με τον εαυτό σας, αλλά και με τους άλλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.