ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

2020: Η χρονιά που αναδεικνύει την γυναικεία πνευματικότητα

2020: Η χρονιά που αναδεικνύει την γυναικεία πνευματικότητα

Αφιερωμένο στη γυναίκα.

ΚΡΙΟΣ

Για σας που η προσωπική σας ζωή και γενικά η κοινωνική σας εικόνα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γενικότερης εξέλιξης σας, το 2020, χαρακτηρίζεται από μία ποικιλία σε κάθε τομέα. Η θηλυκή σας πλευρά θα χρειαστεί αρκετές θυσίες, για να απαλλαγείτε από τις δύσκολες στιγμές που περάσατε τα τελευταία χρόνια. Τα συναισθήματα σας θα πρέπει να τα περιφρουρήσετε έως το τέλος του χρόνου, ενώ τα ταξίδια θα σας ανανεώσουν θετικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μεταρρυθμιστική αυτή χρονιά, αγαπά τις αλλαγές και δέχεται την κάθε νέα σας απόφαση. Η παραμονή του Ουρανού στο δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί την αίσθηση της [ελευθερίας], κάτι που μέχρι τώρα αγνοούσατε. Έτσι για σας τα σταθερά κορίτσια του ζωδιακού, αναμφίβολα η πορεία σας μέσα στο 2020, κρύβει εκπλήξεις σε κάθε τομέα, αλλά και πολλά συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η χρονιά αυτή για σας τις δραστήριες γυναίκες του ζωδιακού, αναμφίβολα σας ταιριάζει ακόμη και αν έχετε πολλές υποχρεώσεις να αντιμετωπίσετε. Η Άνοιξη και το Καλοκαίρι, θα σας γεμίσει με παιχνιδιάρικη διάθεση, που καλό είναι να περιορίσετε, πριν δημιουργηθούν τριγμοί στις σχέσεις σας με τους άλλους. Φροντίστε να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας, γιατί ο καλός προγραμματισμός θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υλική σας ανάπτυξη, μέχρι το τέλος της χρονιάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα καινούριο μέλλον διαγράφεται στην συναισθηματική σας ζωή, χωρίς να καθορίζει την καλή ή κακή εξέλιξη, λόγο ότι βάλλεστε ακόμη από αρκετούς πλανήτες, που σκοπό έχουν να αλλάξουν τα δεδομένα σας. Οι εμπειρίες σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο, θα είναι αρκετές, αλλά σίγουρα έχετε εκπαιδευτεί από τα προηγούμενα χρόνια στο να [επιβιώνετε] μέσα από σκληρές μάχες. Η προσωπική σας ζωή θέλει καλούς χειρισμούς από 4/4, έως 7/8.

ΛΕΩΝ

Για σας τις λαμπερές Λέαινες, η χρονιά αυτή θα καθορίσει την προσωπική σας ζωή. Το ανικανοποίητο θα βρίσκεται με ευκολία δίπλα σας, γιατί πλέον τα στάνταρ σας είναι υψηλά και με στόχους που μόνο ένα θαρραλέο κορίτσι σαν εσάς κάνει. Πολλά θα κριθούν μετά το Καλοκαίρι βάζοντας σε δοκιμασία πρόσωπα και καταστάσεις, μέχρι να νιώσετε ότι εμπιστεύεστε την παρουσία τους, στην ζωή σας. Μην φοβηθείτε τις αλλαγές που έρχονται, γιατί θα σας ολοκληρώσουν και θα σας χαρίσουν γοητεία, μέσα από τις εμπειρίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αρμονικές ενέργειες σημαντικών πλανητών προς εσάς, δεν θα σας αφήσουν εκτεθειμένες στους [κινδύνους] του 2020. Η προσωπική σας ζωή, αρχίζει να κτίζετε με ενδιαφέροντα υλικά από το σύμπαν. Οι αλλαγές θα δημιουργήσουν στην ζωή σας, καλύτερες προοπτικές και κατευθύνσεις, όπου θα ενισχύσετε την φυσική σας εικόνα, την πνευματικότητα σας και την διαίσθηση σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο.

ΖΥΓΟΣ

Αν και η οικογένεια, σας έχει απασχολήσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, το 2020 θα πάρετε από το σύμπαν καλά μηνύματα, που όμως θα πρέπει να τα αποκωδικοποιήσετε σωστά, για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ίσως να έχετε κουραστεί με την προσωπική σας ζωή, αλλά θα σας δώσει την ικανοποίηση της κατάκτησης, από τον Απρίλιο, έως και τον Αύγουστο. Θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικές σε αντιπαραθέσεις με τους άλλους, από το Καλοκαίρι και μέχρι να φύγει το 2020.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τις περισσότερες από σας, τα νέα διαβήματα είναι γεμάτα επιτυχίες. Είναι η χρονιά που η αγάπη και τα συναισθήματα, θα είναι περισσότερο παιχνίδι ισχύος, που θα το διευθύνετε με άνεση. Όσο για τις σχέσεις που σας έχουν κουράσει, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αλλαγές στην ζωή σας θα έρθουν τόσο ξαφνικά και απόλυτα, που θα αρχίσετε να διαπιστώνετε ότι η ζωή σας έχει νέα αφετηρία, σε όποια ηλικία και να βρίσκεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία άκρως ερωτική χρονιά, με την Αφροδίτη να βρίσκεται απέναντι από το δικό σας ζώδιο, τέσσερις μήνες, [4/4 – 7/8]. Μέσα σε αυτή την περίοδο, όλα είναι πιθανά, για αυτό τον λόγο μην κάνετε συμβόλαια υλικά και συναισθηματικά, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να μην υπάρχει σταθερότητα. Κρατήστε τα κεκτημένα σας και προχωρήστε με αυτά, αγαπώντας ακόμη και τα ελαττώματα τους, εφόσον έδειξαν ότι έχουν διαχρονική αξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρονιά σταθμός για τις περισσότερες από εσάς, θα είναι το 2020. Ο Δίας, ο Πλούτωνας ο Κρόνος, μέσα στο δικό σας ζώδιο, θέλει να σας αλλάξει την κοσμοθεωρία σας, ενώ σας υποβάλουν σε πολλά τεστ, ώστε να προχωρήσετε στον επόμενο κύκλο ζωής, που θα αποτελεί πλέον το κτίσιμο των αξιών σας, αλλά και την συναισθηματική σας ολοκλήρωση. Αν κάποια λάθη σας άφησαν μία πικρή γεύση, έχετε ακόμη τον χρόνο να επανορθώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το 2020, θα σας μάθει να αντιστέκεστε, να προγραμματίζεστε και να βλέπετε με ωριμότητα τα γεγονότα που θα σας καθορίσουν τα επόμενα χρόνια που έρχονται. Ίσως η διαίσθηση σας, να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από καταστάσεις και πρόσωπα, που μπλοκάρουν την ανάπτυξη σας. Η συναισθηματική σας ζωή, μετά από μία περίοδο δυσκολιών, θα χαμογελάσει, έστω και με μία παιδιάστικη αφέλεια, από τον Απρίλιο, έως και τον Αύγουστο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η χρονιά αυτή, θα σας χαρίσει σταθερούς φίλους, όμορφα ταξίδια και ολοκλήρωση μιας σχέσης. Μπορεί να βρείτε τον τρόπο να απαλλαχτείτε από το δύσκολο παρελθόν, που σας είχε στιγματίσει και ίσως άδικα να [κουβαλούσατε] απάνω σας. Το Καλοκαίρι θα είναι σίγουρα ανάλαφρο και ευχάριστο, αλλά θα πρέπει να προσέχετε τις υπερβολές. Το ίδιο διάστημα και μέχρι να τελειώσει η χρονιά, προσοχή να δώσετε σε αγορές και οικονομικές συναλλαγές, που θα σας φέρουν εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.