Αυτά είναι τα ζώδια που όσο και να φταίνε δεν την «πληρώνουν» ποτέ!

Αυτά είναι τα ζώδια που όσο και να φταίνε δεν την «πληρώνουν» ποτέ!

Δεν υπάρχουν και πολλές εκφράσεις για να εξηγήσεις το τι ακριβώς συμβαίνει με τα συγκεκριμένα ζώδια. Το μόνο που μπορούμε να σου πούμε είναι ότι, ό,τι και να γίνει, τα άτομα αυτά δεν θα την πληρώσουν ποτέ και για τίποτα. Είτε φταίνε είτε δεν φταίνε… Πάμε να τα δούμε και μπορείς κι εσύ να εκνευριστείς άνετα αν κάποιο από τα παρακάτω ζώδια την έχει βγάλει… καθαρή από μια κατάσταση που δεν έπρεπε .

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς είναι το μόνιμο θύμα. Ό,τι και να γίνει δεν φταίει ποτέ εκείνος. Πάντα παρουσιάζεται ως ο… οσιομάρτυρας της υπόθεσης. Έχει και αυτό το ύφος του αδικημένου, έτοιμου να βάλει τα κλάματα και σε γεμίζει με τύψεις ότι τον κακολογείς και τον αδικείς. Και στο τέλος από εδώ θα το πάει, από εκεί θα το φέρει, θα ξεγλιστρήσει σαν το ψάρι και φυσικά δεν την πληρώνει ποτέ και για τίποτα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΖΥΓΟΣ
Εδώ μιλάμε για τον μετρ της διπλωματίας. Ποιος κατάφερε να τα βγάλει πέρα με έναν γεννημένο διπλωμάτη; Με έναν άνθρωπο που το έχει στο DNA του να σου παρουσιάζει έτσι τα πράγματα και να σε κάνει να πιστεύεις ότι ακόμα και αν δεν φταις, «φταις». Συν το ότι έχει φροντίσει να κερδίσει τις καλές εντυπώσεις εκείνων που πρέπει, οπότε δε θα πιστέψουν οτιδήποτε αρνητικό γι’ αυτόν…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ποιος μπορεί να τα βάλει με τα παιδιά του Δία; Πραγματικά… Είναι τα άτομα εκείνα που έχουν γεννηθεί τυχερά. Ό,τι και να γίνει, η κατάσταση -αργά ή γρήγορα- θα γυρίσει υπέρ τους ή θα την… τουμπάρουν αυτά. Είναι γενικότερα άτομα που δεν αναλαμβάνουν ευθύνες, πόσω μάλλον το φταίξιμο και άντε εσύ μετά να βγάλεις άκρη. Μόνιμα στον «αφρό» θα είναι και κάποιος άλλος θα είναι ο κύριος υπεύθυνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι Δίδυμοι έχουν διδακτορικό στο κομμάτι της επικοινωνίας από την ώρα που γεννήθηκα. Αν ο Ζυγός είναι ο διπλωμάτης της υπόθεσης, ο Δίδυμος είναι ο σούπερ ντριμπλαδόρος, που θα ξεγλιστρήσει με ταχύτητα και μαεστρία, από οποιαδήποτε δύσκολη θέση. Με τα λεκτικά τσαλίμια του θα σε μπερδέψει και θα χάσεις την μπάλα… Είναι ικανός στο τέλος να σε κάνει να αναρωτηθείς μπας και φταις εσύ και δεν το έχεις καταλάβει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.