ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αστρολογικές προβλέψεις 15-21/3: Καινούρια δεδομένα στα θέματα υγείας!

Αστρολογικές προβλέψεις 15-21/3: Καινούρια δεδομένα στα θέματα υγείας!

Καινούρια δεδομένα στα θέματα υγείας!

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Αυτές τις μέρες θα έχετε πληθώρα εξελίξεων, κυρίως στα επαγγελματικά σας διαβήματα, όπου και θα πρέπει να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Μην γίνεστε υπερβολικά φιλόδοξοι και μην επιτρέψετε στους άλλους να βγάλουν από μέσα σας, στοιχεία που θέλετε να κρύψετε. Θα επανέλθουν και πάλι κάποια παρασκηνιακά θέματα, που πρέπει να αντιμετωπίσετε με θάρρος και καλή διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, θα σας δώσει τον χρόνο και την υπομονή, να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που δεν μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε το τελευταίο διάστημα. Νέα που θα έρθουν σε σας στην αρχή αυτής της χρονικής περιόδου, θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε κάποια εκκρεμότητα σας. Μην αφήσετε κάποιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες, κυρίως την Τρίτη και την Τετάρτη, όπου θα συμμετέχει ο παράγοντας τύχη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στην καρδιά του Μάρτη, θα συνειδητοποιήσετε ότι ο καλύτερος προγραμματισμός σε καθημερινά θέματα, θα σας βοηθήσει σε κάθε σας επιδίωξη. Ήδη έχετε δει να ανακάμπτουν τα οικονομικά σας, όταν κάνατε έξυπνες κινήσεις το προηγούμενο διάστημα. Έτσι θα πρέπει να συνεχίσετε και να διατηρήσετε τα κέρδη σας, χωρίς να αγχώνεστε για τα μελλοντικά αποτελέσματα. Στο τέλος της εβδομάδας, ίσως να έχετε μία πολύ ενδιαφέρουσα μετακίνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές αναβολές και κακή συνεννόηση με τους άλλους, θα προκαλέσουν τριγμούς στην προσωπική σας ζωή. Οι συνθήκες θα αλλάξουν στο τέλος του μήνα, αλλά ως τότε θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία και καλή διαχείριση των γεγονότων που συμβαίνουν. Την Παρασκευή, να κάνετε ένα βήμα πίσω, όταν πιεστείτε από οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα, που δυστυχώς θα σας κουράσουν αρκετά.

ΛΕΩΝ

Βρίσκεστε σε μία μεταβατική περίοδο, όπου θα πρέπει να κάνετε καλή διαχείριση των καταστάσεων, για να μην συμβούν απρόοπτα. Μην αφήσετε τα πληγωμένα σας συναισθήματα, να σας κλείσουν τις πόρτες που δικαιωματικά αξίζουν να είναι ανοικτές και θετικά έτοιμες για σας. Όσο για τα οικονομικά σας, θα έχουν και πάλι μία καλυτέρευση, προς το τέλος της εβδομάδας, αλλά μία πικρή γεύση θα σας μείνει από συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφήστε πίσω σας τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα που σας έχουν επηρεάσει σε πολλούς τομείς και προχωρήστε άφοβα στα νέα σας εγχειρήματα. Ο σύντροφος σας , θα έχει μία θετική στάση απέναντι σας και αυτό θα σας δώσει φτερά για να προχωρήσετε στα νέα σας σχέδια. Την Παρασκευή θα υπάρξει μία σημαντική επιτυχία που αφορά συμφωνίες, ταξίδια, σπουδές, αλλά και την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Το σπίτι και η οικογένεια, σας απασχολεί έντονα, ενώ θα πρέπει να αποκλείσετε κάθε δραστηριότητα που σας κάνει να νιώθετε εκτεθειμένοι σε κινδύνους. Αν λοιπόν πρέπει να ταξιδέψετε, ή να κάνετε κάποιες συμφωνίες που νιώθετε άβολα, μην προχωρήσετε αν δεν νιώσετε ότι είστε κάτω από μία ουσιαστική προστασία. Μείνετε σε μία [δημιουργική] αναμονή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αφεθείτε στην τύχη των καταστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε σε κάθε πνευματική και επαγγελματική σας εκκρεμότητα. Νιώθετε ότι τώρα είναι η ευκαιρία να κάνετε πολλά πράγματα, που το διάστημα που πέρασε σας εγκλώβισε αρκετά. Η προσωπική σας ζωή θα είναι περισσότερο ενεργή και οι συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι εποικοδομητικές. Την Παρασκευή θα υπάρξει μία ξεχωριστή είδηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτές τις μέρες θα περάσετε από κάποια οικονομική [στενότητα] λόγο απρόβλεπτων καταστάσεων. Μην πτοείστε όμως γιατί θα επανέλθετε στην καθημερινότητα σας πολύ σύντομα. Στο τέλος της εβδομάδας, θα έχετε πολύ καλά νέα για την εργασία σας, αλλά και για θέματα που αφορούν την οικογένεια ή ένα ακίνητο. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό, την Παρασκευή, φροντίζει να δώσει πνοή, στην συναισθηματική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά υποτονικά, αλλά εξελίσσεται σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο, που η ενέργεια σας δεν θα σας προδώσει, αν η διαχείριση της γίνεται με σύνεση. Έτσι η διαμονή του Άρη στο ζώδιο σας, θα έχει μία θετική επιρροή, αρκεί να μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα και να αφήσετε πρώτα να μιλούν οι καταστάσεις, για να πάρετε πιο συνετές αποφάσεις. Μην παραμελήσετε την υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ψυχραιμία θα βοηθήσει αρκετά, για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις που θα εξελιχθούν αυτή την εβδομάδα. Έχετε μία υπερευαισθησία στον οργανισμό σας, που μπορεί να σας κάνει περισσότερο ευάλωτους στις εποχιακές ιώσεις, οπότε και καλό είναι να θωρακίσετε την υγεία σας με βιταμίνες και σωστή διατροφή, που φυσικά θα πρέπει να συνοδεύετε με ολοκληρωμένες ώρες ξεκούρασης και ύπνου.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτές οι μέρες θα είναι γεμάτες από κίνηση, συζητήσεις, γεγονότα και εξελίξεις. Αρκετά περιμένατε ώστε να παρουσιαστούν οι ευκαιρίες που θέλατε. Τώρα όλα θα είναι συμβατά με τα σχέδια που κάνατε και πολλά θα ολοκληρώνονται, ακόμη και αν υπάρξουν εμπόδια που δεν έχετε υπολογίσει. Τα συναισθήματα σας, θα είναι έντονα και απόλυτα, όταν πραγματικά θα υπάρχει ειλικρίνεια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.