Αστρολογικές προβλέψεις 22 – 28/3: Νέες σημαντικές εξελίξεις που θα έχουν χρονική διάρκεια

Αστρολογικές προβλέψεις 22 – 28/3: Νέες σημαντικές εξελίξεις που θα έχουν χρονική διάρκεια

Νέες σημαντικές εξελίξεις που θα έχουν χρονική διάρκεια.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο δικό σας ζώδιο, θα έχει μία ιδιαίτερα ανανεωτική συμπεριφορά, απέναντι στα προβλήματα που υπάρχουν αυτή την περίοδο στην ζωή σας. Γίνεστε πιο ουσιαστικοί με τους άλλους και κυρίως αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις και τους νόμους που υπάρχουν για το κοινό καλό. Θα έχετε οξυδέρκεια σε κάθε θέμα που προκύψει και εσείς των πρώτων ημερών, θα έχετε μία σημαντική νίκη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 24/3, στο ζώδιο του Κριού, θα σας δώσει διαίσθηση και εσωτερική δύναμη για να αντιμετωπίσετε κάθε θέμα που σας απασχολεί. Τα γεγονότα σας πιέζουν, αλλά οι λύσεις θα βρεθούν μόλις κοιτάξετε μέσα σας. Ίσως να καθυστερήσουν κάποια σχέδια σας, ή να απογοητευτείτε από φιλικά σας πρόσωπα. Ότι και να συμβεί θα υπάρξει το αντίδοτο, που θα σας απαλλάξει οριστικά από στενάχωρες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, ανανεώνει το φιλικό σας περιβάλλον. Πολύ πιθανόν να αναζητήσετε καινούρια σχέδια δράσης για ένα μικρό χρονικό διάστημα, που θα αποδειχθούν πολύ σημαντικά και για το μέλλον. Αν και υπάρχουν κάποια εμπόδια στα οικονομικά σας, εσείς έχετε στο μυαλό σας πολλές λύσεις που θα σας απαλλάξουν από δυσχερείς καταστάσεις. Η ευελιξία που σας χαρακτηρίζει, θα βοηθήσει την καθημερινότητα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα είναι βοηθητικός παράγοντας για την επαγγελματική σας ζωή. Ίσως επίσης να προκύψουν ευκαιρίες, ώστε να φροντίσετε και να κερδίσετε τα χαμένα εδάφη στον επαγγελματικό σας στίβο. Πολύ πιθανόν να εδραιώσετε την φήμη σας, ή να δώσετε τον προσωπικό σας αγώνα για το κοινωνικό σύνολο, κάτι που θα εκτιμηθεί από τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη θα φροντίσει να αλλάξετε την καθημερινότητα σας και να ανανεώσετε πολλά από τα θέματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Θα συζητήσετε για κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις και σίγουρα θα βρεθείτε πολύ κοντά στην λύση μιας υπόθεσης που προϋποθέτει καλή διαχείριση του λόγου, αλλά και των νόμων. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα αρχίσετε να βλέπετε με σοβαρότητα τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, αν και φαίνεται αδιάφορη για σας, στην ουσία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Νέες καταστάσεις θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε σειρά την καθημερινότητα σας, κάτι που θα έχει καλό αποτέλεσμα στο μέλλον. Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και πολύ πιθανόν να αναγκαστείτε να πάρετε νέα μέτρα στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η στιγμή των νέων κατευθύνσεων, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά σας, θα καθορίσουν το μέλλον σας, για αυτό το λόγο βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τις σωστότερες επιλογές. Αν έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα έχετε σίγουρα νέες προκλήσεις στην συναισθηματική σας ζωή, αλλά και αρκετοί από εσάς, θα μπείτε στην διαδικασία να ενισχύσετε τις μέχρι τώρα επιλογές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, θα σας κάνει περισσότερο ανήσυχους για την εργασιακή σας πορεία. Οι συνθήκες που θα παρουσιαστούν, θα καθορίσουν την εξέλιξη σας, αλλά μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις χωρίς να είστε πολύ σίγουροι για το αποτέλεσμα. Για κάποιους λόγους θα έχετε μία εμμονή για τον χώρο που διαμένετε, εφόσον κάποιες εξωγενείς καταστάσεις σας αναγκάζουν να μην κινήστε όπως θα επιθυμούσατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με μία πολύ καλή Νέα Σελήνη, η καθημερινότητα σας θα γίνει πολύ καλύτερη και ίσως αποτρέψετε κινδύνους που παραμονεύουν γύρω σας. Μην σκέφτεστε βέβαια αυτό το διάστημα να ανοίξετε τα φτερά σας για νέους προορισμούς ή μετακινήσεις, που σίγουρα κρύβουν πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις. Βαδίστε στα σίγουρα και επωφεληθείτε από τις επιλογές που είχατε πάρει πριν αρκετό καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον τομέα της οικογένειας, φροντίζει ώστε να γίνετε περισσότερο ενεργοί μέσα στο σπίτι σας, αλλά και συναισθηματικά παρόντες στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μέσα σε αυτή την περίοδο θα μετακινηθεί ο Κρόνος από το δικό σας ζώδιο, περνώντας στον τομέα των οικονομικών σας. Βεβαιωθείτε λοιπόν αν έχετε πράξει τα πιο σωστά σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί θα αναγκαστείτε να συρρικνώσετε τις υλικές σας απολαύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη σας προτρέπει σε αλλαγές, όπου η επικοινωνία θα παίξει βασικό ρόλο στην διατήρηση της ήρεμης καθημερινότητας σας. Ο Κρόνος θα σας επισκεφτεί το δικό σας ζώδιο, για λίγους μήνες και σε αυτό το διάστημα θα πάρετε μία γεύση από καταστάσεις που θα επακολουθήσουν αργότερα στην ζωή σας. Εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να σκεφτείτε αν είστε ευτυχισμένοι με τις μέχρι τώρα επιλογές σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νέα Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σας, θα παρουσιάσει κάποια νέα υλική ευκαιρία, που καλό είναι να την σκεφτείτε σοβαρά. Το γεγονός ότι ο Κρόνος περνά για λίγους μήνες στον δωδέκατο τομέα σας, θα σας κάνει πιο ευάλωτους σε θέματα υγείας και εργασίας. Το παρελθόν θα μπει τώρα στην ζωή σας, για να σας υπενθυμίσει τα λάθη που τυχόν είχαν γίνει και καλείστε να διορθώσετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.