ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έτσι αποπλανούν το «αντικείμενο του πόθου τους» τα ζώδια της… φωτιάς

Έτσι αποπλανούν το «αντικείμενο του πόθου τους» τα ζώδια της… φωτιάς

Υπάρχουν κάποια ζώδια που τους αρέσει να αφιερώνουν χρόνο στο να αποπλανούν τους άλλους. Το σeξ θα υπάρξει αν καταφέρουμε να φτάσουμε ως εκεί, οπότε γιατί να μην το κάνουμε με στυλ;

Η αποπλάνηση είναι τέχνη που ασκούμε όταν θέλουμε κάποιον ερωτικά ή σεξουαλικά. Χρησιμοποιούμε τις φερορμόνες μας και ελπίζουμε ότι το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει θα ανταποκριθεί, στέλνοντάς του μοναδικές δονήσεις γεμάτες υποσχέσεις και εpωτική έξαψη.

​Μερικοί θα το προσέξουν, και κάποιοι όχι. Αλλά εμείς εξακολουθούμε να προσπαθούμε. Είναι βλέπεις και το αρχέγονο ένστικτο της αναπαραγωγής που μας σπρώχνει.

Διάβασε πιο κάτω με ποιον τρόπο επιχειρούν τα ζώδια της φωτιάς να σε αποπλανήσουν και να… ανάψουν την ερωτική επιθυμία σου:

ΚΡΙΟΣ

Απλή, ακατέργαστη, πρωτόγονη σεξουαλικότητα. Σeξι εμφάνιση, σeξι ομιλία, τολμηρό φλερτ και μια εξοργιστική αίσθηση του «Τι στο καλό, και βέβαια θα τολμήσω».

Ο Κριός είναι ένα σούπερ σεξοuαλικό ζώδιο και ξέρει πώς να πάρει το προβάδισμα. Θα φορέσει τα κόκκινα σeξι εσώρουχά του για να σε διεγείρει στο έπακρο, αλλά μη νομίζεις ότι δεν θέλει τίποτα σε αντάλλαγμα. Θα σου δώσει τα πάντα στο κρεβάτι, όμως θα περιμένει και από σένα να τον αποπλανήσεις με τα ερωτικά σου τερτίπια!

ΛΕΩΝ

Το λαμπερό Λιοντάρι λατρεύει να γοητεύει τον… εαυτό του καθώς σε σαγηνεύει, γι’ αυτό να περιμένεις κυριλέ έξοδο με φαγητό, ποτό και άγρια πάρτι. Δεν υπάρχει υπερβολικό κόστος για τον Λέοντα ούτε κάποιος βαθμός κινδύνου, ενώ παράλληλα είναι και δεινός διασκεδαστής.

Ο Λέων σε θέλει και αυτό σημαίνει: «Ας διασκεδάσουμε μέχρι τελικής πτώσης μωρό μου». Θα σου προσφέρει τον πολύτιμο εαυτό του, κάνοντάς σου φλογερό και παθιασμένο έpωτα. Είναι το πιο ιδανικό ζώδιο για να κάνεις σeξ της μιας βραδιάς. Την επόμενη μέρα, μετά βίας θα ξέρει ποιος/α είσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης πιστεύει πραγματικά ότι είναι ανώτερος από τους άλλους και αυτή η «ύβρις» είναι που σε κάνει να τον βρίσκεις τόσο σeξι. Ο τρόπος του για να σε αποπλανήσει είναι να δείχνει φευγάτος και φαινομενικά ανώτερος. Και ενώ είναι ο ίδιος που έχει βγει στο κυνήγι, έχοντας έτοιμα τα βέλη στην φαρέτρα του, σε αφήνει να νομίζεις ότι εσύ τον αποπλανείς!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι τόσο αλαζόνας και σνομπ που θα τον βρεις αμέσως γοητευτικό και είναι εξίσου πιθανό να σε παρασύρει και να απολαύσετε μια άγρια και αξέχαστη σεξοuαλική εμπειρία, όσο και να σε… απωθήσει λόγω της υπεροψίας του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.