ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Για αυτά τα ζώδια ο Απρίλιος θα είναι γεμάτος αγάπη και έpωτα

Για αυτά τα ζώδια ο Απρίλιος θα είναι γεμάτος αγάπη και έpωτα

Αρκετά σημαντικό είναι να θυμάσαι πως η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στις 13 Μαΐου, κάτι που σημαίνει ότι η επίδρασή της θα ξεκινήσει από τις 9 Απριλίου. Αυτός ο πλανήτης κυβερνά όλα όσα έχουν σχέσει με τον ρομαντισμό, τις αξίες και τις αισθησιακές απολαύσεις.

Η ενέργεια των Διδύμων, έχει σχέση με την επικοινωνία και την ευστροφία οπότε το επόμενο διάστημα εκτός από τις αξίες στις σχέσεις θα επανεκτιμήσεις τον τρόπο επικοινωνίας και τη γλώσσα της αγάπης.

Είναι εύκολο να εpωτευτείς ακόμα και στην καραντίνα. Το σύμπαν βρίσκει τους πιο περίεργους τρόπους για να σε φέρει κοντά με την αδελφή ψυχή σου. Ανεξάρτητα από το αν θεωρείς τον εαυτό σου αθεράπευτα ρομαντικό, ο Απρίλιος ήρθε για να επιβεβαιώσει ότι θα είναι ο πιο ρομαντικός μήνας για αυτά τα τρία ζώδια: Κριός, Ζυγός, Τοξότης.

Δίδυμος: υπάρχει φως στην ερωτική σου ζωή

Δεν θα έχεις πάντα την τύχη η θεά του έρωτα και της ομορφιάς να περνά 4 ολόκληρους μήνες στο ζώδιό σου. Μπορεί να είναι ανάδρομη αυτή τη φορά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα λειτουργήσει υπέρ σου. Στην πραγματικότητα είναι μια ευκαιρία για να ξεκινήσεις το ταξίδι της αγάπης προς τον εαυτό σου. Ανεξάρτητα με το αν είσαι σε κάποια σχέση, το να αγαπάς των εαυτό σου πραγματικά είναι το κλειδί για να είσαι ευτυχισμένη. Οι σχέσεις στη ζωή σου είναι αντανάκλαση της σχέσης που έχεις με τον εαυτό σου. Αν είσαι ήδη σε μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση, τότε αυτή είναι μια ευκαιρία να το πας ένα βήμα παρακάτω. Εξάλλου δεν αγαπάς κάτι περισσότερο από τα γεγονότα και πάντα υπάρχει κάτι νέο για να μάθεις.

Ζυγός: έχεις ξανανιώσει αυτές τις πεταλούδες στο στομάχι

Σου αρέσει να είσαι ερωτευμένη. Τόσο πολύ που θα έκανες ότι περνάει από το χέρι σου για να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον για να ξετυλίξεις την ομορφιά της ιδανικής αισθητικής. Η καλλιτεχνική και δημιουργική σου φύση ενεργοποιείται αυτό το μήνα και η Αφροδίτη θα “ξυπνήσει” τον5ο οίκο σου που είναι αυτός του ρομαντισμού, του πάθους και της αυθεντικότητας. Μιας και αυτός ο πλανήτης είναι ο κυβερνήτης σου, θα επηρεαστείς και από τις συνέπειες της ανάδρομης πορείας της και τα ρομαντικά θέματα θα αναδειχθούν. Ίσως έχεις την ευκαιρία να αποζημιωθείς από μια παλιά αγάπη οπότε μην αφήσεις αυτή την ενέργεια να πάει χαμένη. Επίσης, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης θα σου δώσει την ευκαιρία να ξαναδείς δημιουργικά project.

Τοξότης: κάτι θα σε διεγείρει εγκεφαλικά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άσε την αγάπη να έρθει σε εσένα. Έχεις τόσα πολλά να ζήσεις αυτό το μήνα και ο έρωτας είναι σίγουρα ένα από αυτά. Ενεργοποιείται ο 5ος οίκος σου που έχει σχέση με την αγάπη, τη χαρά, τον έρωτα και την δημιουργικότητα. Η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους και ενεργοποιεί και τον 7ο οίκο σου που είναι των συνεργασιών και των ατομικών σχέσεων. Αυτό δεν θα φέρει απλά αρμονία στις σχέσεις σου αλλά θα κάνει το χάρισμα σου ακόμα πιο έντονο. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης τον Απρίλιο θα επηρεάσει αυτό το κομμάτι της ζωής σου οπότε δώσε βάση στις σχέσεις σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.