ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κι όμως το ζώδιό σου σου αποκαλύπτει σε ποια επαγγέλματα μπορείς να διαπρέψεις!

Κι όμως το ζώδιό σου σου αποκαλύπτει σε ποια επαγγέλματα μπορείς να διαπρέψεις!

Ο καθένας από εμάς, γεννιέται με ένα διαφορετικό σετ από ικανότητες, ταλέντα, ευαισθησίες, οι οποίες σχετίζονται άμεσα με το ζώδιό μας. Είτε είσαι ένας ανοιχτόμυαλος Τοξότης, είτε ένας παθιασμένος Σκορπιός, υπάρχουν μερικά κοινά χαρακτηριστικά που μοιράζεσαι με τους υπόλοιπους Τοξότες ή Σκορπιούς, αντίστοιχα.

Αυτά τα χαρακτηριστικά και ο τρόπος που εμείς θα τα εκμεταλλευτούμε, μπορούν να μας βοηθήσουν να βάλουμε τη ζωή μας στην πορεία που εμείς θέλουμε και να πετύχουμε σε ό,τι και αν επιλέξουμε. Επενδύοντας σε όλα αυτά που μας κάνουν μοναδικούς, είναι βέβαιο πως θα χαράξουμε μία ξεχωριστή πορεία στον κόσμο!

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι γνωστοί για την έντονη ενέργεια και κινητικότητά τους, δύο χαρακτηριστικά που τους βοηθούν να ανελιχθούν σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Αγαπούν τους έντονους ρυθμούς και την επικοινωνία με κόσμο, για αυτό τους ταιριάζουν επαγγέλματα όπως, πωλητής, επιχειρηματίας, παραγωγός.

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν ψάχνεις έναν πρακτικό και σχολαστικό εργαζόμενο, τότε ένας Ταύρος έχει όλα τα φόντα! Στις επαγγελματικές σχέση του είναι εξαιρετικά συνεπής και σταθερός και η εξασφάλιση της ασφάλειας στον επαγγελματικό τομέα είναι βασικό του ζητούμενο. Ένας Ταύρος θα μπορούσε να διαπρέψει στην πολιτική, την… κουζίνα ως chef, τη νομική και το design.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι άνθρωποι γοητευτικοί και με έντονη πνευματικότητα. Προσαρμόζονται εύκολα και γρήγορα σε κάθε περιβάλλον, ενώ παραμένουν ήρεμοι ακόμη στις πιο κρίσιμες καταστάσεις. Οι δημόσιες σχέσεις είναι ο ιδανικός κλάδος για έναν Δίδυμο, εάν βέβαια δεν τον «κερδίσει» κάποια επιστήμη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για την έντονα ευαίσθητη φύση τους, γεγονός που τους κάνει ιδιαίτερα συμπονετικούς συναδέλφους. Όταν βάζουν έναν στόχο, θα αφοσιωθούν απόλυτα σε αυτόν μέχρι να τον πετύχουν. Ένας Καρκίνος θα μπορούσε να εργαστεί ως μεσίτης, γιατρός ή ως υπεύθυνος Ανθρώπινου Δυναμικού.

ΛΕΩΝ

Ένας Λέων είναι ατρόμητος και έτοιμος να αναλάβει κάθε πρόκληση. Θέλει να ξεχωρίζει στο πλήθος και να είναι το κέντρο της προσοχής, για αυτό και συνήθως είναι εκείνος που καθοδηγεί μία ομάδα ή επιβλέπει κάποιο έργο. Ένας Λέων θα μπορούσε να εργαστεί ως αρχιτέκτονας, ηθοποιός ή υπεύθυνος σε διαφημιστική εταιρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την τελειομανία και την αφοσίωση που δείχνουν στην εργασία τους, για αυτό και οι περισσότεροι είναι εργασιομανείς. Θέτουν τον πήχη πολύ ψηλά και δεν θα το βάλουν κάτω, μέχρι να τον περάσουν. Θα μπορούσαν να εργαστούν ως αρχιτέκτονες, μηχανικοί, λογιστές ή ερευνητές.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός έχει ανάγκη από ένα ισορροπημένο και ήρεμο επαγγελματικό περιβάλλον, το οποίο θα ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του. Ένας Ζυγός έχει την ικανότητα να χειρίζεται τις καταστάσεις με ηρεμία και να εξομαλύνει την ένταση. Θα μπορούσε να γίνει ένας εξαιρετικός σύμβουλος σχέσεων, θεραπευτής, δικηγόρος ή διπλωμάτης..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για την αφοσίωση και το πάθος που δείχνουν με ό,τι καταπιάνονται. Ωστόσο, όσο πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι αισθάνονται στον επαγγελματικό χώρο, τόσο πιο δημιουργικοί γίνονται. Ένας Σκορπιός θα μπορούσε να διαπρέψει ως ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός, γιατρός και στρατιωτικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εάν ψάχνετε έναν δημιουργικό εργαζόμενο, τότε ένας Τοξότης είναι το κατάλληλο άτομο! Οι Τοξότες δίνουν όλο τους τον εαυτό σε ένα έργο και μέσα από αυτό αναζητούν διαρκώς τρόπους να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Ένας Τοξότης θα μπορούσε να διαπρέψει ως προπονητής, αρχιτέκτονας και καθηγητής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι θέλουν να κάνουν σταθερά αλλά σίγουρα βήματα, για αυτό πολλές φορές αργούν να πετύχουν τους στόχους τους. Μπορεί να φαίνονται ήρεμοι, όμως είναι εκείνοι που προσπαθούν καθημερινά και σε βάθος χρόνου, εκπληρώνουν τα όνειρά τους. Οι Αιγόκεροι θα μπορούσαν να διαπρέψουν ως καθηγητές, στελέχη επιχείρησης και μεσίτες..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι διαθέτουν ένα ερευνητικό μυαλό που τους προκαλεί περιέργεια για τα πάντα, ενώ πολλές φορές δρουν επαναστατικά και πρωτοπορούν στον κλάδο τους. Τα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν είναι δημοσιογράφος, επιστήμονας, μουσικός, καθηγητής.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι δημιουργικοί, για αυτό και διαπρέπουν σε επαγγελματικούς χώρους που μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα, για αυτό δύσκολα θα μπορούσαν να προσαρμοστούν σε ένα απαιτητικό και σταθερό ωράριο. Ένας Ιχθύς θα μπορούσε να ακολουθήσει την καριέρα ενός καλλιτέχνη, ηθοποιού, μουσικού ή ελεύθερου συνεργάτη σε εταιρία διαφήμισης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.