Θα τρομάξεις με τον εαυτό σου: Αυτό είναι το πιο ανατριχιαστικό χαρακτηριστικό του ζωδίου σου

Θα τρομάξεις με τον εαυτό σου: Αυτό είναι το πιο ανατριχιαστικό χαρακτηριστικό του ζωδίου σου

Αν ασχολείσαι κάπως με την αστρολογία, σίγουρα μέχρι στιγμής θα έχεις ανακαλύψει ποια είναι τα θετικά ή τα αστεία στοιχεία του ζωδίου σου. Αλλά είτε το παραδέχεσαι είτε όχι, κάθε ζώδιο έχει επίσης κάποια δυσάρεστα χαρακτηριστικά.

Ίσως το πιο ανατριχιαστικό ή τρομαχτικό πράγμα που ισχύει για το ζώδιό σου δεν είναι κάτι που μπορείς να το αναγνωρίσεις συνειδητά, αλλά το να το γνωρίζεις, μπορεί να βοηθήσει πολύ κάποιες φορές που φρικάρεις.

Ίσως να μην σου προκύπτει όταν είσαι σε παρέα με φίλους, αλλά σε πιο μοναχικές στιγμές, αλλά να θυμάσαι ότι όλα έχουν αστρολογική εξήγηση κι ας φαίνονται τυχαία ή περιστασιακά. Και πάνω απ’ όλα είναι απολύτως φυσιολογικά.

Ας δούμε λοιπόν ποιο είναι το πιο ανατριχιαστικό στοιχείο κάθε ζωδίου κι ας κρατήσουμε την ψυχραιμία και την αίσθηση του χιούμορ μας σε υψηλό επίπεδο:

ΚΡΙΟΣ

Έχεις μανία με το θάνατο!

Σκέφτεσαι πολύ συχνά τη βία και τον θάνατο. Εκεί που οδηγείς για να πας στη δουλειά σου, αναρωτιέσαι τι θα συνέβαινε αν ήσουν πεζός και πεταγόσουν ξαφνικά μπροστά από ένα αυτοκίνητο που τρέχει. Ή μπορεί, ενώ οδηγείς να σκεφτείς τι θα συνέβαινε αν έστριβες το τιμόνι απότομα και έφευγες δεξιά. Γενικά, είσαι «κολλημένος» με το θάνατο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η παρακολούθηση είναι το στοιχείο σου!

Είσαι ο τύπος της… παρακολούθησης. Θα μπορούσες να ξοδέψεις ώρες κοιτώντας κάποιους λογαριασμούς στο facebook ή στο Instagram. Και αν δεις το ταίρι σου ή τον/την πρώην σου με ένα όμορφο πρόσωπο, θα βρεις το προφίλ του και θα εξετάσεις τα πάντα για το άτομό του. Και τότε, γίνεσαι ένας… αθέατος διώκτης. Μπορεί ακόμα και να επιδιώξεις το να «πέσεις» επάνω σε αυτό το πρόσωπο «τυχαία» είτε στη δουλειά του είτε όταν πίνει ανυποψίαστο τον καφέ του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι μάστορας στα ψέμματα!

Είσαι ο πιο επιδέξιος ψεύτης! Μπορείς να αφηγηθείς ιστορίες από το μυαλό σου και να αναγκάσεις τους άλλους να τις πιστέψουν. Μερικές φορές λες ψέματα έτσι, για την πλάκα. Μόνο και μόνο για να δεις αν η δεξιοτεχνία σου στην αφήγηση έπιασε τόπο. Και πάντα τα καταφέρνεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι ψυχαναγκαστικός με τους συντρόφους σου!

Γίνεσαι εμμονικός. Όταν έχεις σχέση με κάποιον/α, το άτομο αυτό γίνεται όλος ο κόσμος σου. Και επειδή σκέφτεσαι πάντα το χειρότερο, μπορεί ακόμα και να επιτεθείς με αιχμηρό αντικείμενο ή να τραυματίσεις τον/την σύντροφό σου επειδή σε απατά, χωρίς μετά να νιώσεις ίχνος ενοχής ή μεταμέλειας για την πράξη σου.

ΛΕΩΝ

Όλα γίνονται για σένα!

Μερικές φορές «κάνεις εικόνα» την ίδια σου την κηδεία. Φαντάζεσαι ποιος θα είναι πρώτος στη σειρά, ποιος θα κλάψει πιο δυνατά. Ποιος θα είναι δηλαδή ο πιο συντετριμμένος από τον θάνατό σου. Είναι μια αρρωστημένη φαντασία, που όμως σε κάνει να νιώθεις σημαντικός/ή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις τις πιο ακραίες σεξουαλικές φαντασιώσεις!

Κατά τη διάρκεια της ημέρας είσαι ένα μικρό αθώο αγγελούδι. Αλλά, όταν βραδιάζει και αρχίζουν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις σου, τότε κάποια πολύ παράξενα πράγματα μπορεί να περάσουν από το μυαλό σου. Πρόκειται για πράγματα, που αν τα σκεφτείς κατά τη διάρκεια της μέρας, θα προτιμούσες να μην σε «φτιάχνουν» τόσο.

ΖΥΓΟΣ

Θέλεις να ξέρεις το κίνητρο του «δολοφόνου»!

Το ιστορικό σου από το Youtube, το Wiki ή το ιστορικό του Netflix είναι υπερβολικά ανατριχιαστικό. Έχεις παρακολουθήσει αρκετά βρωμερά ή αρρωστημένα πράγματα. Αυτό συμβαίνει επειδή σου αρέσει να ψάχνεις το κίνητρο πίσω από το κάθε τι. Όμως, εάν οι αρχές έκαναν κατάσχεση στον υπολογιστή σου, εύκολα θα σε θεωρούσαν ύποπτο για κατά συρροή δολοφονίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνεις τρομακτικές σκέψεις

Τοξικές σκέψεις περνάνε κατά διαστήματα από το μυαλό σου. Όταν π.χ. κρατάς ένα μικρό ζωάκι, σκέφτεσαι πόσο εύκολα θα μπορούσες να το σφίξεις και να το λιώσεις. Όταν περπατάς μαζί με μια όμορφη κοπέλα σκέφτεσαι πόσο γρήγορα ή εύκολα θα μπορούσες να τη σπρώξεις μέσα στη μέση του δρόμου. Στην πραγματικότητα, δεν θα έκανες ποτέ αυτά τα πράγματα, και μάλιστα χωρίς λόγο. Όμως, τα σκέφτεσαι όλη την ώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι μακριά από τα συναισθήματα

Θα μπορούσες να κοιτάξεις κάποιον στα μάτια και να του πεις ότι πέθανε ένας συγγενής του χωρίς να δείξεις ίχνος στενοχώριας ή να ξοδέψεις έστω ένα δάκρυ. Μερικές φορές είσαι σαν αναισθητοποιημένος. Άλλωστε, είναι γνωστή η τάση σου να δραπετεύεις από αυτά που νιώθεις και να μην εκφράζεσαι συναισθηματικά με τον τρόπο που οι άλλοι θεωρούν ότι θα έπρεπε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φαντασιώνεσαι ότι απαλάσσεσαι από τα εμπόδια!

Μερικές φορές συλλαμβάνεις τον εαυτό σου να σχεδιάζει το θάνατο των φίλων ή των μελών της οικογένειάς σου. Βέβαια, δεν θέλεις να τους βλάψεις στ’ αλήθεια. Είναι απλώς μια εγκεφαλική, διανοητική άσκηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της άσκησης προσπαθείς να βρεις τρόπους για να ξεφύγεις μετά τη δολοφονία τους – μόνο και μόνο για να δεις πόσο έξυπνος/η είσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προβάρεις επικήδειους λόγους!

Πολλές φορές μπορεί να έχεις σκεφτεί τι θα έλεγες κατά τη διάρκεια της κηδείας της μητέρας, του πατέρα σου ή του καλύτερου σου φίλου, οι οποίοι βέβαια, δεν είναι άρρωστοι ή κάτι τέτοιο. Απλώς, επειδή συνήθως προσεγγίζεις τα πράγματα θεωρητικά, αυτή η διανοητική σου ενέργεια μπορεί να γίνει πολύ δημιουργική μέσα από διαλέξεις και ομιλίες. Τι είναι λοιπόν πιο δημιουργικό από το να μνημονεύσεις ένα σπουδαίο άτομο, εκφωνώντας έναν πετυχημένο επικήδειο;

ΙΧΘΥΕΣ

Βλέπεις τον εαυτό σου ως υπερήρωα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάμεσα στις συχνές και διαρκείς ονειροπολήσεις σου, μπορεί να περάσουν απ’ το μυαλό σου κάποια πολύ τρομακτικά πράγματα, όπως π.χ. τι θα συνέβαινε αν κάποιος έμπαινε στο γραφείο σου κι άρχιζε να πυροβολεί. Εννοείται, βέβαια, ότι στο όνειρό σου, φαντάζεσαι τον εαυτό σου ως τον ήρωα που θα έρθει και θα σώσει την κατάσταση, εξολοθρεύοντας τις δυνάμεις του Κακού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.