Αυτά είναι τα 3+1 ζώδια που θέλουν να έχουν τα… ηνία στο κρεβάτι

Αυτά είναι τα 3+1 ζώδια που θέλουν να έχουν τα… ηνία στο κρεβάτι

Αν θέλεις να έχεις το «πάνω χέρι» στο σeξ και να ζήσεις την εμπειρία του να είσαι ο κυρίαρχος, πιθανόν ανήκεις σε ένα από τα 4 ζώδια που τους αρέσει να ελέγχουν την… κατάσταση.

Μπορεί να βάζεις κάτω το έτερον ήμισυ και να του λες τι θέλεις να σου κάνει ή να του κάνεις ή να του δένεις τα μάτια γιατί του ετοιμάζεις μια σeξι έκπληξη και, γενικά, να σου αρέσει να παίρνεις τα ηνία στο κρεβάτι, όμως σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά είναι ευχάριστοι τρόποι για να κάνετε πιο πικάντικη την ερωτική σας ζωή.

​Φυσικά, ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σου, επειδή το πιο ωραίο είναι να συγχρονίζεσαι με το ταίρι σου, να θυμάσαι ότι είναι πάντα απαραίτητη και η συναίνεσή του/της.

​Αν και μπορεί αρχικά να αισθάνεσαι λίγο άτολμος/η να ζητήσεις αυτό που θέλεις, το να είσαι ανοιχτός και ξεκάθαρος με το σύντροφό σου είναι ο μόνος τρόπος για να επιτύχεις την απόλυτη σαρκική ένωση. Είτε επιθυμείς να εναλλάσσονται οι ρόλοι του αφεντικού και του υποταγμένου είτε να είσαι εσύ ο καπετάνιος όλη την ώρα, το να εκφράσεις τις σεξοuαλικές σου προτιμήσεις μπορεί να αποδειχτεί ένας πολύ καλός τρόπος για να δεθείτε ακόμα περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο και καλύτερο ζώδιο του ζωδιακού, θέλει να είναι ο αρχηγός παντού, πόσο μάλλον στο κρεβάτι σου. Του αρέσει να βάζει μπροστά τον… πολιορκητικό κριό του και να ορμάει. Ξέρει τι θέλει και δεν φοβάται να το ζητήσει. Και όταν «σε βάλει κάτω» ξέρει ότι μπορεί να το απαιτήσει (με τη συναίνεσή σου βέβαια). Ο Κριός βάζει την ευχαρίστησή του πάνω απ’ όλα και θέλει να ικανοποιείται πλήρως όταν επιδίδεται σε εpωτικά παιχνίδια, οπότε δεν έχει κανέναν ενδοιασμό «να σου δώσει να καταλάβεις» ποιος είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο κρεβάτι σας.

ΛΕΩΝ

Είναι γνωστό ότι ο Λέων αγαπά το φως της δημοσιότητας και δεν θέλει τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από ένα σύντροφο που θα του παραδοθεί και θα τον λατρεύει ολοκληρωτικά – με τη θέλησή του βέβαια. Φτιάχνεται αφάνταστα όταν ξέρει ότι όλα τα μάτια είναι επάνω του και του αρέσει να ηγείται σε κάθε κατάσταση στην οποία συμμετέχει, πόσο μάλλον στο σeξ. Ο βασιλιάς της ζούγκλας θέλει να εξουσιάζει την σεξοuαλική σου ευχαρίστηση και ζει για να σε διαφεντεύει! Ένα πάντως, είναι σίγουρο: εκτός από τη δική του ικανοποίηση, θέλει οπωσδήποτε και τη δική σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεξάρτητο και περιπετειώδες, αυτό το ζώδιο της φωτιάς αρέσκεται να βρίσκεται από πάνω – στην κυριολεξία! Ο Τοξότης θέτει τους δικούς του κανόνες και τις δικές του σεξοuαλικές αποχρώσεις, που συνήθως σε οδηγούν πέρα από τα συνήθη όρια. Δεν νιώθει καλά αν το άλλο πρόσωπο προσπαθεί να τον περιορίσει, και δεν του αρέσει να του δίνεις οδηγίες στο κρεβάτι. Ξέρει τι θέλει και πως το θέλει και νιώθει καλύτερα όταν κάνει ό,τι μπορεί για να το εξασφαλίσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μην ξεγελιέσαι από τη φαινομενική και κάπως ψυχρή ηρεμία αυτού του υδάτινου ζωδίου – όταν πρόκειται να πάρει αυτό που θέλει μπορεί να γίνει φωτιά! Έντονος και παθιασμένος, ο Σκορπιός είναι ο φυσικός αρχηγός στο κρεβάτι και αυτό που θέλει περισσότερο είναι να καθοδηγήσει τον παρτενέρ του για το τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Δεν είναι καθόλου άτολμος στα σεξοuαλικά παιχνίδια και τις νέες στάσεις και θα δώσει τον ρυθμό στις σεξοuαλικές συναντήσεις σας, περιμένοντας από εσένα να τον ακολουθήσεις ό,τι κι αν σου ζητήσει – με τη συναίνεσή σου βέβαια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.