ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έρευνα: Όσες γυναίκες έχουν αυτό το ζώδιο ζουν περισσότερα χρόνια

Έρευνα: Όσες γυναίκες έχουν αυτό το ζώδιο ζουν περισσότερα χρόνια

Σύμφωνα με μια έρευνα που προέρχεται από 1000 ωροσκόπια γυναικών άνω των 70 ετών, αποκαλύπτεται ποια απ’ όλες ζει περισσότερα χρόνια.

Τα αποτελέσματα για κάθε ζώδιο:

Καρκίνος 15%

Ιχθύες 14%

Κριός 13%

Παρθένος 11%

Δίδυμοι 11%

Λέοντας 7%

Ταύρος 6%

Αιγόκερως 6%

Υδροχόος 6%

Τοξότης 5%

Ζυγός 4%

Σκορπιός 2%

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ

Σκορπιός 16%

Ζυγός 13%

Υδροχόος 11%

Λέοντας 11%

Παρθένος 10%

Καρκίνος 10%

Τοξότης 9%

Αιγόκερως 6%

Δίδυμοι 6%

Κριός 3%

Ταύρος 3%

Ιχθύες 3%

Όψεις στο γενέθλιο ωροσκόπιο

Ο Ήλιος σε όψεις με τον Άρη, 77%

Ο Ήλιος σε αρμονικές όψεις με τον Δία, 44%

Ο Ήλιος γωνιακός, 44%

Η Σελήνη σε όψεις με τον Άρη, 44%

Η Σελήνη γωνιακή, 40%

Η Σελήνη σε αρμονικές όψεις με τον Δία 39%

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι η γυναίκα Καρκίνος είναι αυτή που ζει τα πιο πολλά χρόνια, αυτή που έχει Ωροσκόπο Σκορπιό ή όψη Ήλιου-Άρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.