Σκέτοι «ανακατωσούρες»: Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που τους αρέσει να «μπερδεύονται» στις δουλειές των άλλων

Σκέτοι «ανακατωσούρες»: Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που τους αρέσει να «μπερδεύονται» στις δουλειές των άλλων

Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που ανακατεύονται στις δουλειές σου χωρίς καν να τους το ζητήσεις.

Ταύρος

Ο Ταύρος ξέρει καλύτερα. Τέλος! Τι είδους άτομο θα ήταν αν δεν μοιραζόταν την τεχνογνωσία του με όσους έχουν ανάγκη; Το πρόβλημα είναι ότι ο Ταύρος δεν σκέφτεται αν η ανάμειξή του βοηθά ή χειροτερεύει την κατάσταση.

Μόλις αποφασίσει να ανακατευθεί, πηγαίνει μέχρι το τέρμα. Εάν πιστεύει ότι γνωρίζει καλύτερα για κάποιον, τίποτα δεν πρόκειται να τον εμποδίσει να εμπλακεί και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, είναι εντάξει με τον εαυτό του επειδή τουλάχιστον προσπάθησε.

Τοξότης

Ο Τοξότης θέλει απλώς να βοηθήσει. Είναι τόσο λάθος; Μπορεί να ανακατεύεται σε μια κατάσταση όπου η παρουσία του δεν εκτιμάται και μπορεί να χειροτερεύσει τα πράγματα, αλλά νομίζει ότι το κάνει σωστά.

Μερικές φορές είναι υπερβολικά αισιόδοξος και δεν εξετάζει όλες τις μεταβλητές ή μπορεί να λέει κάτι που χειροτερεύει την κατάσταση αντί να την κάνει καλύτερη. Τουλάχιστον ανακατεύεται αντί να στέκεται και να μην κάνει τίποτα.

Δίδυμοι

Εάν ένας Δίδυμος βλέπει αδικία ή κάποιον να κάνει κάτι που δεν πρέπει, τότε ανακατεύεται και προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη. Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν θέλουν ο Δίδυμος να τους υπερασπισθεί ή να τους επισημάνει ότι τα έχουν κάνει θάλασσα, αλλά ο Δίδυμος θα το κάνει ούτως ή άλλως.

Μιλάει και συμμετέχει ακόμη και αν η κατάσταση δεν έχει καμία σχέση με αυτόν. Δεν θα γίνει θεατής που περιμένει να συμβεί η καταστροφή. Όχι, θα κάνει κάτι ακόμα κι αν είναι λάθος.

Λέων

Όταν υπάρχει πρόβλημα, ο Λέων έχει την απάντηση. Εάν δεν κάνεις ότι πρέπει ή δεν αξιοποιείς στο έπακρο τις δυνατότητές σου, ο Λέων θα προσπαθήσει να σε οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Έχει μια ισχυρή αίσθηση του σωστού και λάθους και δεν θα ντραπεί να εκφράσει τη γνώμη του.

Ναι, ο Λέων είναι γνωστός ως παρεμβατικός και αυταρχικός, αλλά αυτός είναι. Έτσι, αυτό που μπορεί να θεωρήσεις ως ανάμειξη, είναι η δημιουργική επίλυση προβλημάτων.

Κριός

Στον Κριό αρέσει να χώνει τη μύτη του στις δουλειές των άλλων. Απλώς δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του! Είναι παρορμητικός και έχει πρόβλημα να σταματήσει να δίνει συμβουλές ή προτάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κριός έχει τις καλύτερες προθέσεις και πραγματικά θέλει να βοηθήσει. Αλλά δεν καταλαβαίνει πάντα ότι η βοήθειά του δεν είναι επιθυμητή. Ο Κριός είναι σίγουρος και πιστεύει ότι αν οι περισσότεροι άνθρωποι ενεργούσαν όπως αυτός πιστεύει, ο κόσμος θα ήταν καλύτερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.