ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Χαντακώνεσαι» μόνος σου: Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε τι κάνεις λάθος στο πρώτο σου ραντεβού

«Χαντακώνεσαι» μόνος σου: Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε τι κάνεις λάθος στο πρώτο σου ραντεβού

Να τι λάθος κάνει το κάθε ζώδιο στο πρώτο του ραντεβού και αυτοκαταστρέφεται μόνο του.

Κριός

Η φλογερή σου φύση κάνει τα συναισθήματά σου απρόβλεπτα. Κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού, μπορεί να συμπεριφερθείς σούπερ στον καλό σου και στη συνέχεια να γίνεις γρήγορα απόμακρη. Αυτή η εναλλαγή μπορεί να τον κάνει να αισθανθεί αβεβαιότητα για το πώς πραγματικά αισθάνεσαι. Δοκίμασε να συγκεντρωθείς πριν πας στο ραντεβού σου, έτσι ώστε να είσαι ήρεμη και χαλαρή.

Ταύρος

Υπάρχει περίπτωση να φλερτάρεις με άλλους ανθρώπους εκτός από αυτόν με τον οποίο βγαίνεις για ραντεβού (ενώ είσαι μαζί του!), Ακόμα κι αν είσαι ακριβώς ο γλυκός εαυτός σου. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι μερικές φορές μπορεί να θεωρήσει ότι δεν είσαι μαζί του, ακόμα κι αν θέλεις να είσαι. Προσπάθησε να εστιάσεις σε αυτόν με τον οποίο βρίσκεσαι .

Δίδυμοι

Είναι γεγονός, Δίδυμε: Σου αρέσει να εκφράζεσαι! Αλλά αυτό μπορεί να είναι ένα ζήτημα όταν στέλνεις συνέχεια SMS ή είσαι στα social media. Η έλλειψη επικοινωνίας μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα αυτόν με τον οποίο βγαίνεις. Συμβουλή: Βάλε το τηλέφωνο σε αθόρυβη και σκέψου μερικές ιστορίες για να μιλήσεις μαζί του.

Καρκίνος

Εδώ είναι το θέμα: Κρύβεις τα συναισθήματά σου, κάτι που σε κάνει να θέλεις να κλειστείς αντί να αντιμετωπίσεις τον πραγματικό κόσμο. Μετάφραση: Προβληματίζεις το ραντεβού σου εάν δεν είσαι σε διάθεση, κάνοντάς τον να σκέφτεται ότι δεν είσαι μαζί του.

Λέων

Δεν χρειάζεται να στο πούμε εμείς: Έχεις την τάση να μονοπωλείς το ενδιαφέρον, δημιουργώντας μία ανταγωνιστική ατμόσφαιρα. Αν λες μια ιστορία για μία δύσκολη εμπειρία από το γυμνάσιο, μην του πεις αμέσως μία ακόμα πιο δύσκολη εμπειρία από τη δουλειά σου. Άφησε τον να μιλήσει και αυτός και όχι απλά να ακούει.

Παρθένος

Είσαι σούπερ διανοούμενη και έχεις μια κάπως σνομπ συμπεριφορά, κάτι που μπορεί να κάνει αυτόν με τον οποίο βγαίνεις να αισθάνεται σαν να τον υποτιμάς. Όλοι γνωρίζουμε ότι είσαι πολύ έξυπνη, αλλά δεν χρειάζεται να αναφέρεις τον Sartre σε ένα ραντεβού. Προσπάθησε να βρεις κοινά ενδιαφέροντα με αυτόν που έχεις απέναντι σου. Αν υπάρχουν βέβαια.

Ζυγός

Το πρόβλημα με τα ραντεβού σου, Ζυγέ, είναι ότι έχεις πάντα κάποιον στο μυαλό σου για backup, κάτι που μπορεί να καταλάβει αυτός με τον οποίο βγαίνεις για ραντεβού. Έτσι, δεν είναι καλό να έχεις plan b. Να αισθανθείς αισιόδοξα πριν βγεις και να του δώσεις και τον χρόνο και την προσοχή σου.

Σκορπιός

Κάποιες φορές, μπορείς να έχεις εμμονή με τον πρώην σου, ακόμα κι αν έχει τελειώσει μέσα σου, πράγμα που σημαίνει ότι μερικές φορές μιλάς για αυτόν πάρα πολύ με τον εν δυνάμει επόμενο σου. Αυτό είτε θα τον ενοχλήσει είτε θα τον κάνει να σκεφτεί ότι δεν είσαι έτοιμη να δεσμευθείς άμεσα μαζί του.

Τοξότης

Δεν μπορείς να κρατήσεις τον εαυτό σου από το να βγαίνει με δύο ή τρία άτομα τη φορά, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα να μπερδευτείς. Η δέσμευση με ένα άτομο είναι δύσκολη, ειδικά όταν ο κόσμος είναι ένα μεγάλο πάρτι αλλά μπορείς να κάνεις την αρχή και να κάνεις συγκεκριμένα σχέδια για το επόμενο ραντεβού σου.

Αιγόκερως

Θέλεις να γνωρίζεις μόνο όσους είναι «στο επίπεδο σου», έτσι μπορεί να είσαι λίγο σκληρή με τους ανθρώπους με τους οποίους βγαίνεις έξω. Δοκίμασε να επικεντρωθείς στο να διασκεδάσεις μαζί τους και όχι να τους τσεκάρεις για τον βαθμό τους στο λύκειο.

Υδροχόος

Όταν δεν σου κάνει ένα άτομο, τον κόβεις χωρίς εξήγηση και αν σου φανεί κάτι λάθος, θα το δείξεις στη μέση του ραντεβού. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στον άνθρωπο με τον οποίο βγαίνεις και να τον κάνεις να φρικάρει. Δεν θέλεις να χάνεις χρόνο με ανθρώπους με τους οποίους δεν κολλάς και αυτό είναι κατανοητό, αλλά μπορεί να κάνεις και λάθος, οπότε δοκίμασε να του δώσεις και μια δεύτερη ευκαιρία.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προτού βγεις για ραντεβού, κάνεις μια βαθιά βουτιά στο Διαδίκτυο για να ψάξεις για αυτόν με τον οποίο θα βγεις, πράγμα που σημαίνει ότι όταν βγεις, θα γνωρίζεις ήδη όλες τις ιστορίες του, επειδή τσέκαρες τα 5 τελευταία χρόνια του στα social media. Προσπάθησε να περιορίσεις αυτές τις αναζητήσεις για να δείξεις και κάποια έκπληξη για αυτά που θα ακούσεις την ώρα του φαγητού ή του ποτού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.