ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ζουν στα άκρα: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που λατρεύουν την περιπέτεια και την αδρεναλίνη

Ζουν στα άκρα: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που λατρεύουν την περιπέτεια και την αδρεναλίνη

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που ζουν για την περιπέτεια.

Κριός: Κάνει τα πάντα για την αδρεναλίνη

Κυριαρχούμενος από τον Άρη, τον πλανήτη της αυτοπεποίθησης, της ενέργειας και του καυτού πάθους, δεν υπάρχει τίποτα που ο Κριός αγαπάει περισσότερο, από μια καλή πρόκληση. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς ψάχνει πάντα για κάτι συναρπαστικό, διότι θα κάνει οτιδήποτε για να βιώσει την αδρεναλίνη που πηγάζει όταν βρίσκεται σε άγνωστη περιοχή. Η σημασία της περιπέτειας τείνει να είναι λίγο πιο φυσική όταν ηγείται ο Κριός, χάρη στον παρορμητικό πλανητικό άρχοντα του, τον Άρη, αλλά ακόμα και αυτό δεν μειώνει στο παραμικρό την επιθυμία του να βιώσει νέα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι ο Κριός είναι το ινδικό χοιρίδιο του ζωδιακού κύκλου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα να ρισκάρει. Θέλει να ωθήσει τον εαυτό του στο όριο και ακόμα παραπέρα!

Τοξότης: Προτιμά να ζει τη ζωή στα κόκκινα

Η περιπέτεια είναι συνώνυμο του Τοξότη. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς γεννήθηκε για να περιπλανηθεί μέσα από μακρινά εδάφη και να ανακαλύψει όσο το δυνατόν περισσότερα στη διαδρομή του. Η εκμάθηση, η εξερεύνηση, η ομιλία σε διάφορες γλώσσες και η συσσώρευση ταξιδιωτικών μιλίων είναι μερικά από τα αγαπημένα πράγματα του Τοξότη. Ο γήινος Τοξότης κυριαρχείται από τον τυχερό Δία – πλανήτη της επέκτασης, της ευκαιρίας, της ανώτερης μάθησης, της εκπαίδευσης, του ταξιδιού και της πίστης – και προτιμά να ζει κάθε μέρα και να αξιοποιεί στο έπακρο κάθε στιγμή. Πιστεύει ότι δεν έχει τίποτα να χάσει, οπότε το ρίσκο είναι το αγαπημένο του χόμπι.

Υδροχόος: Έχει την επανάσταση στο αίμα του

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ ο Υδροχόος φαίνεται να είναι ο «εξωγήινος» του ζωδιακού κύκλου, η αλήθεια είναι ότι η αυθεντικότητά του, τον πηγαίνει πολύ πέρα ​​από τον λάτρη της επιστημονικής φαντασίας και πλανητικό κυβερνήτη του, τον Ουρανό. Ταραχοποιοί και καινοτόμοι, όσοι γεννήθηκαν κάτω από αυτό το σταθερό ζώδιο του αέρα δεν μπόρεσαν ποτέ να μπερδευτούν με το πλήθος, ακόμα κι αν προσπάθησαν. Ένας Υδροχόος μάλλον δεν θα ακολουθήσει κανόνες ή παραδόσεις. Ζει στον ίδιο άξονα με τον Λέοντα, πράγμα που σημαίνει ότι θα κάνει τα πάντα για να είναι στο επίκέντρο της προσοχής, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει έναρξη μιας επανάστασης. Για τον Υδροχόο, η περιπέτεια είναι το μόνο λογικό πράγμα που πρέπει να κάνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.