ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θα σε «ξεψαχνίσουν»: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ψάξουν τα πάντα για εσένα πριν το πρώτο σας ραντεβού

Θα σε «ξεψαχνίσουν»: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ψάξουν τα πάντα για εσένα πριν το πρώτο σας ραντεβού

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ψάξουν τα πάντα για εσένα πριν το πρώτο σας ραντεβού.

Λέων

Εάν υπάρχει κάποιο ζώδιο που μισεί το αίσθημα να βαδίζει στο άγνωστο ή να μην είναι προετοιμασμένο, σίγουρα είναι ο Λέων. Αυτό το εξωστρεφές και χαρισματικό άτομο είναι εξαιρετικά επιλεκτικό για το ποιον επιλέγει για να περάσει ρομαντικό χρόνο, οπότε μην εκπλαγείς αν εμφανιστεί στο πρώτο σας ραντεβού έχοντας ήδη κάνει την εργασία του στο σπίτι. Και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, η «εργασία στο σπίτι» είναι ένας ευφημισμός για τις αμέτρητες ώρες που πιθανότατα έχει περάσει αναζητώντας στο Διαδίκτυο για νόστιμες πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να σε καταλάβει.

Σκορπιός

Γνωστός ως μυστικοπαθής, ευαίσθητος και έντονος, ο Σκορπιός υπερηφανεύεται ότι βρίσκεται ένα βήμα μπροστά. Η εμπιστοσύνη είναι κάτι στο οποίο ο Σκορπιός δίνει αξία πάνω απ ‘όλα και είναι το κύριο πράγμα που αγωνίζεται να δώσει σε άλλους. Η σχεδόν ψυχική ικανότητά του να αναλύει νέους ανθρώπους, μπορεί να είναι απειλητική, αλλά απλώς ξέρεις ότι αν ένας Σκορπιός εμφανιστεί στο πρώτο ραντεβού, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει κάνει την έρευνά του και έχεις περάσει από το αρχικό τσεκ. Ωστόσο, θα υπάρξουν πολλές ακόμη δοκιμές αφοσίωσης που θα έρθουν, οπότε να είσαι έτοιμη.

Καρκίνος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Καρκίνοι είναι μερικοί από τους πιο αγαπητούς και ευγενικούς ανθρώπους που θα συναντήσεις ποτέ, αλλά δεν είναι τέλειοι. Σε αντάλλαγμα για όλη τη στοργή και προδέρμ που πρέπει να δώσουν, οι Καρκίνοι μπορεί να γίνουν βαθιά ανασφαλείς. Οι ανασφάλειες και οι βαθιές ανησυχίες τους για το ότι μπορούν να πληγωθούν, τους κάνουν γρήγορα να καταλήξουν σε συμπεράσματα. Οι πιο έμπειροι Καρκίνοι πιθανότατα έχουν καεί στο παρελθόν από τη γενναιοδωρία και την ανοιχτή τους καρδιά, οπότε δεν θα διστάσουν να κάνουν μια επισταμένη έρευνα πριν από ένα πιθανό ραντεβού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.