ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αλλεργικοί στον γάμο: 3 ανδρικά ζώδια που είναι γεννημένοι εργένηδες

Αλλεργικοί στον γάμο: 3 ανδρικά ζώδια που είναι γεννημένοι εργένηδες

Υπάρχουν άνδρες που λατρεύουν την οικογένεια από μικρά παιδιά. Υπάρχουν και εκείνοι που η ιδέα δημιουργίας οικογένειας έρχεται στο μυαλό τους πολύ αργότερα. Υπάρχουν και αυτοί που είναι, ήταν και θα είναι ταγμένοι εργένηδες.

Τα παρακάτω ζώδια είναι τα παιδιά εκείνα που δεν μεγαλώνουν ποτέ. Εκείνα τα παιδιά που βγάζουν σπυριά στην ιδέα του νυφικού, του γαμπριάτικου κοστουμιού και της εκκλησίας.

Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί:

Δίδυμος
Ο «κυνηγός» Δίδυμος έχει γεννηθεί για το φλερτ και δεν το κρύβει. Δεν θα πουλήσει έρωτα και αυτό είναι κάτι που στεναχωρεί τις συντρόφους του. Τον πιάνει αλλεργία στην ιδέα ακόμα και της συγκατοίκησης, ενώ συχνά ξεκαθαρίζει την θέση του από το πρώτο ραντεβού. Είναι τίμιος και δεν αφήνει περιθώρια και ελπίδες. Θέλει να ζει μόνος του για να χαρίζει τον υπέροχο εαυτό του σε πολλές.

Υδροχόος
Μπορεί να φαίνεται πως είναι γεννημένος για οικογένεια, όμως ο Υδροχόος είναι πολύ πιθανό να «στρίψει» την τελευταία στιγμή, ακόμα και ενώ έχει μοιράσει τα προσκλητήρια. Η ανάγκη του για υπερανάλυση των πραγμάτων αλλά και η ατολμία του, τον κάνει ταγμένο εργένη. Δεν του αρέσει η μοναξιά, συχνά παραπονιέται και γκρινιάζει για αυτήν, όμως τελικά μόνο εκείνος μπλοκάρει οτιδήποτε διαθέτει ρομάντζο.

Τοξότης

O αιώνιος εραστής, ο μοιραίος πειριπλανητής, το πιο ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου αρνείται πεισματικά να μπει σε διαδικασίες τέτοιου είδους. Για εκείνον ο γάμος είναι μια απαρχαιωμένη σύμβαση που την έχει απορρίψει από γεννησιμιού του. Αν σε μια παρέα ακούσεις κάποιον να «κράζει» τα του γάμου, της πίστης και των θεσμών, δεν χρειάζεται καν να τον ρωτήσεις τι ζώδιο είναι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: belikeyou.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.