ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δεν θα «προδοθούν» ποτέ: Έξι ζώδια που δεν αποκαλύπτουν εύκολα τα συναισθήματά τους

Δεν θα «προδοθούν» ποτέ: Έξι ζώδια που δεν αποκαλύπτουν εύκολα τα συναισθήματά τους

Αυτά είναι τα έξι ζώδια που ξέρουν να κρύβουν καλά τα συναισθήματά τους.

Υδροχόος

Δεν είναι μυστικό πόσο τα συναισθήματα τείνουν να κάνουν τον Υδροχόο να αισθάνεται άβολα. Δεν του αρέσει να αντιμετωπίζει τα συναισθήματα κανενός, ειδικά τα δικά του. Αν θέλεις να μάθεις τι αισθάνεται ένας Υδροχόος, μην περιμένεις να σου πει προφορικά γιατί πιθανώς απλώς θα αποφύγει το ζήτημα. Είναι καλύτερο να κοιτάξεις τις μη φραστικές ενδείξεις του για να δεις πώς αισθάνεται. Ποτέ μην ανοιχτείς για τα συναισθήματά σου μαζί του εκτός και εάν έχει κάτι να πει γι ‘αυτά.

Ταύρος

Ο Ταύρος θα ανοιχτεί εάν αισθάνεται ότι μπορεί να εμπιστευτεί το άλλο άτομο, αλλά δεν είναι εύκολο κάποιος να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Θα προτιμούσε να κρατήσει τα συναισθήματά του για τον εαυτό του έως ότου να εξασφαλίσει πρακτικά ότι κανείς δεν θα χρησιμοποιήσει τα συναισθήματά του εναντίον του με κάποιο τρόπο. Ωστόσο, είναι εκεί για κάποιον άλλο αν θέλει να του εκφράσει τα συναισθήματά του. Ο Ταύρος είναι γενναιόδωρος με αυτόν τον τρόπο. Αλλά αν κάτι δεν τον αναστατώσει, θα συνεχίσει να το παίζει χαλαρός.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα άλλο ζώδιο που προτιμά να κρατάει τα συναισθήματά του για τον εαυτό του, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο να κάνει κάτι άλλο. Εάν μπορεί να βρει μια λύση, μια οποιαδήποτε λύση, αντί να μοιραστεί τα συναισθήματά του, ο Παρθένος είναι ικανοποιημένος. Θα προτιμούσε να επεξεργαστεί τα συναισθήματά του μόνος του παρά να τα εκμυστηρευτεί σε κάποιον άλλον ο οποίος δεν θα τον καταλάβει. Ο Παρθένος θέλει να ακουστεί, απλά δεν πιστεύει ότι οποιοσδήποτε άλλος εκτός από αυτόν, θα είναι σε θέση να του προσφέρει βοήθεια ή κατανόηση.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι τείνουν να πιστεύουν ότι το να είναι συναισθηματικοί τους φέρνει εμπόδια στη δουλειά -εκτός εάν, φυσικά, η δουλειά τους έχει σχέση με συναισθηματικά θέματα, οπότε προσπαθούν να μην εμπλακούν στα συναισθήματα ενώ εργάζονται.

Δεδομένου ότι ο Αιγόκερως εργάζεται πολύ, σπάνια έχει την ευκαιρία να μιλήσει για τα συναισθήματά του. Θα ήταν ο πρώτος που θα σου πει ότι δεν είναι ρομπότ και έχει καρδιά, αλλά υπάρχει μια στιγμή και ένα μέρος για να μοιραστεί συναισθήματα και αυτό δεν είναι τώρα. Πιθανότατα, υπήρξαν περιπτώσεις όπου ο Αιγόκερως ήταν ακατάλληλος συναισθηματικά και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να μην συμβεί αυτό ξανά. Προς το παρόν, θα είναι στωικός.

Ζυγός

Πολλοί τείνουν να πιστεύουν ότι ο Ζυγός δεν έχει συναισθήματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι συναισθηματικός. Ο Ζυγός απλώς δεν θέλει να προκαλέσει μια σκηνή ή να κάνει κάποιον άλλον να αισθάνεται άσχημα εάν μπορεί να τον βοηθήσει. Ο Ζυγός τείνει να κρύβει τα συναισθήματά του για μεγάλο χρονικό διάστημα και μετά να εκρήγνυται, μερικές φορές με ακατάλληλο τρόπο. Ο Ζυγός μπορεί να είναι εξαιρετικά χαλαρός έως ότου αναστατωθεί η αίσθηση του περί δικαιοσύνης και να γίνει επιθετικός. Αλλά όσον αφορά στα καθημερινά συναισθήματά του, θα τα κρατήσει για τον εαυτό του ως επί το πλείστον.

Σκορπιός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σκορπιός είναι παθιασμένος και έχει πολλά συναισθήματα. Ωστόσο, δεν θέλει να χάσει τον έλεγχο. Έτσι, ο Σκορπιός πρέπει να αισθάνεται ασφαλής εάν πρόκειται να εκφράσει το πώς αισθάνεται. Δεν θέλει να θυμώνει τόσο πολύ για να μην εκραγεί και δεν θέλει να κλαίει ανεξέλεγκτα γύρω από μάρτυρες. Ο Σκορπιός προσπαθεί να κρατηθεί χαλαρός στον κόσμο και στη συνέχεια να εκφράσει τα έντονα συναισθήματά του στην ιδιωτικότητα του σπιτιού του. Κανείς δεν λέει ότι ο Σκορπιός είναι χωρίς συναισθήματα, είναι το αντίθετο από αυτό. Απλώς θέλει να έχει τον έλεγχο της δικής του συναισθηματικής αφήγησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.