ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου φέρνει αλλαγές: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν πιο πολύ

Η ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου φέρνει αλλαγές: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν πιο πολύ

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου.

Καρκίνος

Υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν στο ζώδιό σου, Καρκίνε, οπότε μην εκπλαγείς αν αισθανθείς άδεια αυτό το Σαββατοκύριακο. Τόσο ο ήλιος όσο και αυτή η νέα έκλειψη ταράζουν το ζώδιο σου και ο Ερμής μόλις ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του, οπότε αντιμετωπίζεις αλλαγές σε βαθιά προσωπικό επίπεδο. Προετοιμάσου για να αντιμετωπίσεις πνευματικά ορισμένα ζητήματα ταυτότητας, να αναρωτηθείς ποια είσαι και τι υποστηρίζεις. Η ενέργεια της έκλειψης θα σε φέρει βαθιά σε αυτά τα ερωτήματα, αλλά μην αφήσεις τη σύγχυση να επικρατήσει. Περιόρισε τα συναισθήματά σου και θα βγεις από την άλλη πλευρά με καλύτερη κατανόηση για το πού βρίσκεσαι.

Ζυγός

Έχεις μια αναστάτωση αυτό το Σαββατοκύριακο για τον τρόπο που σκέφτεσαι να αφήσεις το σημάδι σου στον κόσμο, Ζυγέ. Η έκλειψη πυροδοτεί τη δημόσια εικόνα και τον τομέα της καριέρας σου, οπότε περίμενε το απροσδόκητο όταν πρόκειται για δουλειά. Μπορεί να δεις μια ευκαιρία να βρεθεί στο δρόμο σου ή να ολοκληρώσεις κάτι απροσδόκητα και μπορεί να καταλήξεις να είσαι πολύ συναισθηματική για το αποτέλεσμα. Εντάξει. Αντιμετώπισε τα συναισθήματα, όσο άβολα και αν είναι και προσπάθησε να εμπιστευτείς τη διαδικασία του σύμπαντος. Βρίσκεσαι σε μια περίοδο εξέλιξης όσον αφορά στην καριέρα σου και αυτή είναι μία από τις πολλές λαμπερές στιγμές που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις το όραμα και τους στόχους σου.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνήθως είσαι προσγειωμένη στις σχέσεις σου, Αιγόκερε, αλλά ο καθένας έχει μια δραματική στιγμή μερικές φορές και αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορεί να δείχνεις τη δική σου. Φτάνεις σε ένα συναισθηματικό και εσωτερικό σημείο αιχμής σε μερικές από τις στενότερες σχέσεις σου και αυτά τα έντονα συναισθήματα δυσκολεύουν τον καθορισμό κατάλληλων ορίων. Κάνε ένα βήμα πίσω από οποιεσδήποτε ρομαντικές καταστάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο και άφησε τον εαυτό σου να ηρεμήσει. Θα βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά μετά την έκλειψη και θα έχεις μια καλύτερη ιδέα για το πώς να προστατεύσεις την καρδιά σου και να κάνεις τα πράγματα να λειτουργήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.