Αστρολογικές προβλέψεις 29/6 -5/7: Η Έκλειψη Σελήνης στις 5/7 δημιουργεί αστάθεια και προβληματισμό

Αστρολογικές προβλέψεις 29/6 -5/7: Η Έκλειψη Σελήνης στις 5/7 δημιουργεί αστάθεια και προβληματισμό

Η Έκλειψη Σελήνης στις 5/7, δημιουργεί αστάθεια και προβληματισμό.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Για σας που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, η τελευταία έκλειψη του Καλοκαιριού που θα πραγματοποιηθεί στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, θα είναι αρκετά αισθητή σε θέματα που αφορούν την οικογένεια σας. Ίσως επίσης να έχετε κάποια πισωγυρίσματα σε επαγγελματικά θέματα, που για κάποιους λόγους δεν είχατε φροντίσει με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο από την αρχή της εβδομάδας, θα σας δώσει θάρρος να προχωρήσετε ένα σχέδιο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, θα σας πιέσει αρκετά και ο κυριότερος λόγος θα είναι, ότι κάποια θέματα που θέλουν την φροντίδα σας, δεν θα σας είναι εύκολο να τους αφιερωθείτε ολοκληρωτικά. Επίσης να προσέχετε την ολοκλήρωση των στόχων σας, γιατί δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις. Ένα ταξίδι μπορεί να σας φέρει πολλές ανατροπές, οπότε καλό είναι να είστε πολύ προγραμματισμένοι πριν το αποφασίσετε. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σας, θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους ανήσυχους Διδύμους, τα πράγματα θα κυλήσουν αυτή την εβδομάδα κάπως υποτονικά, με τον Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε διάφορα οικονομικά θέματα, που θα σας φέρουν μπροστά από οριστικές αποφάσεις. Η έκλειψη Σελήνης, στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, θα εντείνει ακόμη περισσότερο την προσκόλληση σας σε ένα πρόσωπο, αλλά και σε μία συμφωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική, εφόσον η έκλειψη Σελήνης θα γίνει απέναντι από το δικό σας ζώδιο. Το θέμα που θα σας απασχολήσει έντονα, είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους, είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές. Οι συνθήκες αυτών των ημερών στην καθημερινότητα σας, θα είναι αρκετά τεταμένες και σίγουρα θα αποχωριστείτε την ησυχία, που για σας είναι από τα κυριότερα στοιχεία για να λειτουργείτε και να αναπτύσσεστε, πνευματικά και σωματικά.

ΛΕΩΝ

Αυτή την περίοδο λόγο της τρίτης και τελευταίας έκλειψης της Σελήνης στον άξονα του έκτου – δωδέκατου σπιτιού σας, δείχνει την υπερπροσπάθεια που καταβάλετε για την επίτευξη των στόχων σας. Επίσης να προσέχετε την υγεία σας και ίσως να υλοποιήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, που θα σας αλλάξει την γενικότερη εικόνα σας. Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία, στο ζώδιο των διδύμων, θα φροντίσει την προσωπική σας ζωή, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτεροι προβληματισμοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την περίοδο θα υπάρξει μία προοδευτική καλυτέρευση των γεγονότων, κυρίως εκείνων που έχουν να κάνουν με το παρελθόν και τις συνθήκες που έχετε ζήσει. Φιλίες που είχαν χαθεί ξανα επιστρέφουν, ενώ νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σας και σας δίνουν αβίαστα την βοήθεια τους, ενώ θα ολοκληρώσετε κάτι, που σας είχε προβληματίσει αρκετά. Η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, φέρνει αλήθειες στην επιφάνεια.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα έχει πολλά σημεία που πρέπει να προσέξετε. Αρχίζουμε με τον Άρη που βρίσκεται απέναντι από το δικό σας ζώδιο, όπου και επηρεάζονται περισσότερο, όσοι έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Οι αντιδράσεις σας θα είναι υπερβολικές, ακόμη και στα πιο απλά συμβάντα, γι αυτό να προσέξετε την συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. Επίσης ο Κρόνος – Πλούτωνας και Δίας, στον τομέα της οικογένειας και των ακινήτων, θα σας πιέσουν αρκετά με γεγονότα που δεν είχατε φροντίσει στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η περίοδος αυτή είναι πολύ ιδιαίτερη, για κάθε προσπάθεια σας, ενώ η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω, σας βάζει στην διαδικασία να βρεθείτε με πολύ κόσμο και να περιηγηθείτε πνευματικά σε κάθε νέα πρόκληση. Επίσης ο μαγνητισμός δεν θα σας λείψει και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση. Οικονομικά θέματα θα αρχίσουν σταδιακά να διορθώνονται, όπως επίσης και θα υπάρξουν, βοηθητική οικονομική στήριξη από αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη της 5/7, σας βάζει σε ένα είδος ανασφάλειας κυρίως σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή και την οικονομική σας ασφάλεια. Μπορεί να θελήσετε να κάνετε κάποιες αγορές ή και κάποια αναγκαία έξοδα, που θα σας δημιουργήσουν εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Βέβαια η Αφροδίτη σε ορθή πορεία απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει μία καλή προοπτική στην προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε πρωταγωνιστές αυτής τις περιόδου, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, φέρνοντας διάφορες καταστάσεις που ανάλογα σε ποιο δεκαήμερο έχετε γεννηθεί θα επηρεαστείτε. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχουν μία άρια συμπεριφορά, οπότε και δεν θα μπορέσετε να μαζέψετε τα νεύρα σας. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα επηρεαστείτε από την έκλειψη, όπου οι αποκαλύψεις θα είναι πολλές και ίσως ζήσετε μία νέα ερωτική εμπειρία. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, οι μεταμόρφωση στην ζωή σας, είναι προ των πυλών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιο σας και αυτό βοηθά αρκετά την αναδιοργάνωση σας, γιατί από την νέα χρονιά θα έρθει για να κάτσει έως τον Μάρτιο του 2023. Την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να δείξετε προσοχή στην οδήγηση και να μην κάνετε ή λέτε παράτολμα πράγματα, που αργότερα μπορεί να σας εκθέσουν. Φροντίστε την υγεία σας και κάθε κατάσταση που μπορεί να γίνει με βιασύνη και να σας ταλαιπωρήσει για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτές τις μέρες θα έχετε ξαφνικές συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν, ενώ η συναισθηματική σας ζωή θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Όσο για τις φιλίες και τις ομάδες που δραστηριοποιήστε, θα δείτε ότι πολλά πράγματα δεν είναι όπως θα θέλατε και εσείς που είστε γονείς, ίσως να απογοητευτείτε από μία ανάρμοστη συμπεριφορά ενός παιδιού σας. Γενικότερα δεν είναι η καταλληλότερη περίοδος να εμπιστεύεστε τους άλλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.