ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αρπάζονται με το παραμικρό: Aυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που δεν θέλουν και πολύ για να «βγουν από τα ρούχα τους»

Αρπάζονται με το παραμικρό: Aυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που δεν θέλουν και πολύ για να «βγουν από τα ρούχα τους»

Αυτά τα τέσσερα ζώδια ανήκουν με διαφορά στα πιο οξύθυμα.

Κριός

Ο Κριός είναι γνωστός ως παρορμητικός και ευέξαπτος.

Είναι ανταγωνιστικός και εύκολα απογοητεύεται. Όταν αντιμετωπίζει συγκρούσεις και ενοχλήσεις, ανταποκρίνεται με θυμό.

Δεν έχει πολλή υπομονή. Για παράδειγμα, ένας Κριός είναι πιθανό να αρχίζει να βρίζει όταν έρχεται αντιμέτωπος με μποτιλιάρισμα ή γεμάτο μετρό όταν πηγαίνει στη δουλειά του.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Δεν χρειάζεται και πολύ για να αναστατωθεί αυτό το ζώδιο.

Οι Καρκίνοι είναι επίσης απαισιόδοξοι και καχύποπτοι. Είναι πιθανό να προκαλέσουν τεράστια έκρηξη θυμού κατά τη διάρκεια διαφωνιών με τον σύντροφο ή τους φίλους τους.

Για παράδειγμα, εάν ένας Καρκίνος δεν προσκληθεί σε πάρτι μιας φίλης, πιθανότατα θα της στείλει ένα θυμωμένο SMS την επόμενη μέρα ή ακόμη και θα την ξεμπροστιάσει στα social media.

Λέων

Ο Λέων δυσκολεύεται να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Είναι φωνακλάς και ευέξαπτος.

Το χειρότερο είναι ότι τα μικρότερα πράγματα μπορούν να τον αναστατώσουν πιο πολύ.

Για παράδειγμα, εάν μια από τις φίλες της, δανειστεί το πουκάμισό της και το επιστρέψει με ένα μικρό λεκέ, η Λιονταρίνα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ένα τεράστιο καυγά με φωνές. Ακόμα και όταν βρίσκεται σε δημόσιο χώρο, ο Λέων είναι γνωστό ότι κάνει μεγάλες σκηνές για μικρά πράγματα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι κατηγορηματικός και άγριος. Όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλει, θυμώνει πολύ. Μερικοί Σκορπιοί μπορεί να γίνουν βίαιοι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν ο Σκορπιός είναι οργισμένος, είναι πιθανό να τσιρίζει και να σπάει πράγματα. Πρόσεξε την επόμενη φορά που θα πλησιάσεις αυτό το ζώδιο όταν θυμώνει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.