ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αστρολογικές προβλέψεις 13-17/7…Μία ανάσα αισιοδοξίας.

Αστρολογικές προβλέψεις 13-17/7…Μία ανάσα αισιοδοξίας.

Αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα 13-19 Ιουλίου…Μία ανάσα αισιοδοξίας.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα, όπως εσείς το επιθυμείτε, για να δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερη προσοχή και να πάρετε τις πρέπουσες αποφάσεις. Έτσι αυτές οι μέρες θα σας κάνουν περισσότερο [παρατηρητικούς] και φροντίσουν να αποδράσετε για λίγο από την καθημερινή ένταση που σας έχει κουράσει υπερβολικά. Φροντίστε να χαρίσετε στον εαυτό σας λίγη χαρά, από μικρά αλλά ουσιαστικά πράγματα που βρίσκονται κοντά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά ευχάριστη για σας, εφόσον θα έχετε την δυνατότητα να μετακινηθείτε και να κάνετε μικρές αποδράσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, θα υπάρξει μία βελτίωση, βάζοντας σε κάποια καλύτερη κατάσταση την καθημερινότητα σας και τις υποχρεώσεις σας. Για σας που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, η ζωή σας έχει μπει πλέον σε μία νέα κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, αρχίζουν σιγά, σιγά τα πράγματα να κυλούν με μεγαλύτερη ασφάλεια και χωρίς καθυστερήσεις. Μην αμφιβάλετε για τα συναισθήματα των ανθρώπων που έχετε δίπλα σας, όταν μάλιστα ο χρόνος τους έχει δικαιώσει. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, θα υπάρξουν πολύ σύντομα ευκαιρίες, στο να αυξήσετε τα εισοδήματα σας με έξυπνους και ακίνδυνους τρόπους. Θα υπάρξει επίσης η επιθυμία, να αλλάξετε κάτι στην εμφάνιση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους των πρώτων ημερών, θα υπάρξει σταδιακά μία ισορροπία στην επικοινωνία σας με τους άλλους, μιας και ο Ερμής επανήλθε στην ορθή του πορεία. Γενικότερα θα έχετε την τάση να ταξιδέψετε και να ασχοληθείτε με πνευματικές εργασίες, χωρίς να υπάρχουν αναβολές και καθυστερήσεις. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, η Αφροδίτη στον δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, δεν αφήνει να αναπτυχθεί όπως θα επιθυμούσατε μία σχέση, ή μία γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους, σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και σίγουρα θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε καινούρια άτομα που θα σας δώσουν ανεμελιά και καλή διάθεση. Σταδιακά αφήνετε πίσω σας γεγονότα και καταστάσεις που σας έχουν πικράνει, βάζοντας μία νέα πινελιά αισιοδοξίας στην ζωή σας. Φροντίστε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας παραποιούν κάποια γεγονότα, για προσωπικό τους όφελος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας οι ευκαιρίες αυτήν την εβδομάδα δεν θα λείψουν, σε όλους τους τομείς, αρκεί να θελήσετε να κάνετε την υπέρβαση και μην αφήνεστε σε ότι θεωρείτε [αρκετό]. Η Αφροδίτη στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, σας δίνει επαγγελματικές και κοινωνικές ευκαιρίες, που θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο μέσα στο Καλοκαίρι. Η συναισθηματική σας ζωή, θα έχει αρκετές ευκαιρίες, ώστε να σας κάνει να αισιοδοξείτε για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την περίοδο θα κάνετε ένα ευχάριστο διάλειμμα, βάζοντας μία θετική νότα χαράς στην ζωή σας με πρόσωπα που ανήκουν στο συγγενικό ή φιλικό σας περιβάλλον. Ο Ερμής πλέον σε ορθή πορεία, είναι ένα σημείο αναφοράς για την καριέρα σας και για ότι έχετε αφήσει να εκκρεμεί μέσα από αυτή. Φροντίστε λοιπόν να επικοινωνήσετε και να συμβουλευτείτε πρόσωπα, που αναμφίβολα θα σας καθοδηγήσουν σε ότι σας απασχολεί, σωστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς των πρώτων ημερών, υπάρχει μία ανανεωτική τάση και μία επιθυμία να κάνετε νέα ξεκινήματα αφήνοντας πίσω ότι σας έχει κουράσει. Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά καλή και σίγουρα το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε πρόσωπα που σας δένουν με εκείνα συναισθήματα βαθιά, κάτι που θα σας δημιουργήσει μία [ασφάλεια], μέσα σε όλους τους τριγμούς, που αντιμετωπίζετε κατά καιρούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας δημιουργήσει μία όμορφη και γλυκιά περίοδο, που θα αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ακόμη και να μην συμβεί κάτι πολύ σημαντικό, θα έχετε μία καλή διάθεση για ότι παρουσιαστεί στην προσωπική σας ζωή. Επίσης για σας που σας απασχολεί μία συνεργασία, το σίγουρο είναι ότι θα βρεθούν οι πιο καλές λύσεις και θα επικρατήσει η ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι ο Πρόδρομος κάποιων καταστάσεων που θα σας δημιουργήσουν ριζικές αλλαγές και ανακατατάξεις στην ζωή σας. Μπορεί επίσης να βιώσετε μία αλλαγή, που θα σας δοκιμάσει συναισθηματικά, μέχρι να αποφασίσετε τι θα κάνετε στην προσωπική σας ζωή, που θα συμβεί το επόμενο διάστημα. Σίγουρα βρίσκεστε πολύ κοντά στην λύση κάποιων υποθέσεων, που όμως χρειάζονται να έχετε υπομονή και επιμονή για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία, από το συμβατό με σας ζώδιο των Διδύμων, θα σας κάνει αρκετά αισιόδοξους με την συναισθηματική σας ζωή και γενικότερα η δημιουργικότητα σας θα βρίσκεται στην καλύτερη της στιγμή. Είναι μία περίοδο που ευνοούνται οι διακοπές και κάθε σας απόφαση να χαλαρώσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι πολύ θετική. Αυτή η εβδομάδα σας φέρνει καλά μηνύματα από το σύμπαν και καλό είναι να μην τα αγνοήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για σας τους Ιχθύς, οι μέρες αυτές θα είναι αρκετά αισιόδοξες, εφόσον πολλά θέματα θα αρχίσουν να μπαίνουν και πάλι στην σειρά τους και να καθιστούν την καθημερινότητα σας πιο βιώσιμη και δημιουργική. Ο Ερμής πλέον σε ορθή πορεία, θα σας φέρει πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και με κάθε κατάσταση που έχει να κάνει με την συναισθηματική σας ζωή, αλλά και τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.