ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα 2+1 ζώδια που κάνουν τα πάνδεινα για να σώσουν τη σχέση τους

Τα 2+1 ζώδια που κάνουν τα πάνδεινα για να σώσουν τη σχέση τους

Κανένας μας, δε θέλει να φτάσει στο σημείο του χωρισμού από το σύντροφό του, ωστόσο όσο κι αν μάς πονά, πρέπει να το παίρνουμε απόφαση και να προχωράμε, γιατί τα καλύτερα είναι πάντοτε μπροστά μας.

Όμως, υπάρχουν τρία ζώδια, τα οποία κάνουν τα πάνδεινα για να σώσουν τη σχέση τους ακόμα και μετά το τέλος της παράτασης:

Κριός

Αυτός ο κατά τα άλλα ριψοκίνδυνος τύπος, φοβάται την ελεύθερη πτώση μιας διαλυμένης σχέσης. Θα παραμείνει γαζωμένος στον δεσμό. Είναι πραγματικά σπάνιο το φαινόμενο να πάρει πρώτος την απόφαση να χωρίσει. Θα παίξει όλες του τα χαρτιά για να μην αλλάξει κάτι στην ερωτική του ρουτίνα.

Καρκίνος

Δεν θέλει να μένει εκτός σχέσης. Χτίζει τη φωλιά του και φροντίζει να την κρατάει ζεστή με κάθε κόστος. Δεν του αρέσει να είναι μόνος του, είναι συντροφικός σε σημείο μανίας. Του αρέσει να αγαπάει και να τον αγαπάνε και έχει απειροελάχιστες πιθανότητες να χρησιμοποιήσει το ρήμα «χωρίζουμε».

Παρθένος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα παλέψει για την σχέση του. Μπορεί την ίδια στιγμή να γκρινιάζει, αλλά δεν θα ξεστομίσει ποτέ τη φράση «ως εδώ». Είναι διατεθειμένος να περάσει και τα 40 κύματα, να μείνει σαν τον ναυαγό, για χάρη μιας σχέσης, αρκεί στο ερημονήσι να είναι με το ταίρι του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.