ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η ατάκα που θέλει να ακούσει το κάθε ζώδιο για να πέσει στο κρεβάτι σου!

Η ατάκα που θέλει να ακούσει το κάθε ζώδιο για να πέσει στο κρεβάτι σου!

Είναι η αλήθεια, πάντα ψάχνουμε να βρούμε την κατάλληλη ατάκα για να ρίξουμε το πρόσωπο που μας αρέσει, εμείς σας παρουσιάζουμε τις ατάκες που θέλει να ακούσει το κάθε ζώδιο ώστε να πέσει στο κρεβάτι σου.

Κριός
Ζουν τη ζωή τους με πάθος και θέλουν να αισθάνονται ότι είναι πρότυπο για όλους. Χρειάζονται επιβεβαίωση για τις ηγετικές τους ικανότητες και προφανώς ένα αντίστοιχο κοπλιμέντο, θα το εκτιμήσουν πολύ.

Ταύρος
Θα είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι αν τους πεις πόση ασφάλεια σε κάνουν να αισθάνεσαι έχοντάς τους στη ζωή τους. Είναι καλοί ακροατές και θέλουν να το… ακούν.

Δίδυμος
Δώσε τους χαρά, λέγοντάς τους πόσο διασκεδαστικοί είναι σαν άνθρωποι και κυρίως πόσο καλά περνάς μαζί τους.

Καρκίνος
Πες τους πόσο οικεία νιώθεις με την παρουσία τους στο πλευρό σου. Θέλουν να ξέρουν ότι σε έχουν «ξεκλειδώσει», ακόμα κι αν δεν το έχουν καταφέρει.

Λέων
Τόνισέ τους το «εγώ» τους, επισημαίνοντάς τους ότι τους θαυμάζεις -μεταξύ άλλων πάντα!- και για την αυτοπεποίθησή τους.

Παρθένος
Συνήθως προβλέπουν τις ανάγκες σου και τις ικανοποιούν πριν από σένα για εσένα. Φρόντισε να τους πεις όλα τα ευχαριστώ του κόσμου για να καταλάβουν ότι η «γενναιοδωρία» τους είναι εκτιμητέα.

Ζυγός
Εκθείασέ τους για τη γαλήνη που φέρνουν στη ζωή σου, αλλά και για τη γοητεία που ασκούν πάνω σου.

Σκορπιός
Κάνε τους κοπλιμέντο για το πόσο πολύ ακατανίκητη έλξη σου ασκούν. Πάθος και ενέργεια αποτελούν λέξεις κλειδιά για τους σκορπιούς.

Τοξότης
Η αισιοδοξία και η θετική αύρα που εκπέμπουν είναι ικανή να αλλάξει την κοσμοθεωρία σου. Αυτό να τους πεις και δε θα το ξεχάσουν.

Αιγόκερως
Ανάφερε πάνω στην κουβέντα σας ότι σε εμπνέουν για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, βάσει της στρατηγικής τους και ηθικής τακτικής που ακολουθούν οι ίδιοι για την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Υδροχόος
Τους λατρεύεις για πόσο ασυμβίβαστα μοναδικοί και αντισυμβατικοί είναι. Μπορεί να μην το ξέρεις, αλλά… μόλις το έμαθες και καλό θα ήταν να το χρησιμοποιήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιχθείς
Συνήθως η ενσυναίσθησή τους τους κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικούς όσον αφορά στη διαχείριση κρίσεων αλλά και στην αντιμετώπιση των άλλων ανθρώπων. Δείξε τους ότι αυτό τους το ταλέντο δεν περνάει απαρατήρητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.