ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αστρολογικές προβλέψεις 27/7-2/8: Γεγονότα και καταστάσεις θα προκαλέσουν αναταραχές σε κάθε επίπεδο την περίοδο

Αστρολογικές προβλέψεις 27/7-2/8: Γεγονότα και καταστάσεις θα προκαλέσουν αναταραχές σε κάθε επίπεδο την περίοδο

Γεγονότα και καταστάσεις, θα προκαλέσουν αναταραχές σε κάθε επίπεδο την περίοδο 27/7-2/8.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή δεν θα σας αφήσει να ηρεμήσετε καθόλου, εφόσον ο Άρης πυροδοτεί κάθε σκέψη σας και κάθε ενέργειά σας, με αρκετή δόση μαχητικότητας. Βέβαια καθόλου τυχαία δεν έχετε φτάσει στο σημείο να γκρινιάζετε και να θέλετε να τα [ισοπεδώσετε] όλα, για να ξαναρχίσετε από την αρχή να κτίζετε ένα νέο οικοδόμημα, απαλλαγμένο από λάθος πρόσωπα. Μεγάλη προσοχή να δώσετε στο τέλος της εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα πολύ πλούσιο παρασκήνιο, θα έχει την τιμητική του αυτές τις μέρες, με πολλά απρόοπτα και καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε εύκολα. Επίσης η κρίση σας δεν θα είναι και η πιο σωστή, βάζοντας σε κίνδυνο συναισθηματικά και υλικά σας αποκτήματα. Δύσκολες υποθέσεις στο τέλος της εβδομάδας, θα σας αποσυντονίζουν. Η οικογένεια και θέματα που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα, θα βρεθούν σε σεισμογενές έδαφος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους δραστήριους του ζωδιακού, τα νέα δεν είναι άσχημα, αλλά δεν θα πρέπει να είστε χαλαροί και να λειτουργείτε επικίνδυνα, κυρίως στις οικονομικές σας υποθέσεις. Μην αφήνεστε τους άλλους να αποφασίζουν για σας, όταν μάλιστα έχετε δείγματα κατά το παρελθόν, προδοσίας και ζήλιας. Στο τέλος αυτής της εβδομάδας, προσοχή στις μετακινήσεις σας και σε κάθε επικοινωνία με το περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους αρκετά ταλαιπωρημένους Καρκίνους, οι μέρες αυτές συνεχίζουν να είναι γεμάτες προβληματισμούς και αλλαγές, εφόσον η σταθερότητα που επιδιώκετε, είναι ακόμη μακριά σας. Αν θα πρέπει να μπείτε σε μία διαδικασία αγορών και οικονομικών συναλλαγών, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους, ακόμη και εκείνες που φαίνονται αρκετά βατές. Φροντίστε να μην προκαλέσετε την υπομονή και την ανεκτικότητα των άλλων.

ΛΕΩΝ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, οι μέρες αυτές θα έχουν αρκετή ένταση, κάτι που θα σας δημιουργήσει τάση λαθών. Όταν βλέπετε ότι τα πράγματα είναι τεταμένα, στις σχέσεις σας και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, αφήστε στην άκρη την εγωιστική τάση που διαθέτετε, που σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλός σας. Η εβδομάδα τελειώνει με αρκετό άγχος και δυστυχώς θα σας σπρώξει σε λάθος εκτιμήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους προσεκτικούς Παρθένους, οι μέρες αυτές δεν σας αντιπροσωπεύουν και σίγουρα δεν θα βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό. Ίσως να θέλετε να δράσετε, αλλά οι συνθήκες δεν είναι και οι πιο κατάλληλες, οπότε και αντιδράτε με άγχος και γκρίνια. Στο τέλος της εβδομάδας, ένα ξαφνικό γεγονός, θα γίνει η αιτία να μάθετε πολλά για κάποιο πρόσωπο, ή ακόμη θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα συνεχίσουν να απειλούνται οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις και δυστυχώς δεν έχετε την καταλληλότερη συμπεριφορά που θα έπρεπε, ώστε να υπάρξει ανακωχή. Στο τέλος της εβδομάδας, θα παρουσιαστούν τριγμοί στο φιλικό σας περιβάλλον, κάτι που θα προσπαθήσετε να διορθώσετε, αλλά οι συγκυρίες θα σας σπρώξουν να πείτε πράγματα ή να κάνετε κάτι που θα απομακρυνθείτε από αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη να δεσπόζει στην καθημερινότητα σας, θα σας απασχολήσουν έντονα επαγγελματικά θέματα, αλλά και οι καθημερινές σας υποθέσεις, θα χρωματιστούν από μαχητικότητα, που τις περισσότερες φορές, θα αποδειχθούν ζημιογόνες για σας. Στο τέλος της εβδομάδας, μην εκτίθεστε με λόγια και συμπεριφορές, που είναι ικανές να βλάψουν ανεπανόρθωτα την κοινωνική σας εικόνα και την προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους αισιόδοξους του ζωδιακού, οι μέρες αυτές θα σας δώσουν ανεμελιά και ίσως να είναι η καλύτερη στιγμή να πάτε κάποιο ταξίδι αναψυχής. Φροντίστε βέβαια οι αποσκευές σας να είναι καλά φροντισμένες, ώστε να μην ζήσετε απρόοπτες καταστάσεις που σίγουρα δεν θα σας ευχαριστήσουν όταν θα είστε αναγκασμένοι να τις αντιμετωπίσετε. Επίσης, ενώ θα έχετε πολλά πράγματα για να χαίρεστε, κάτι θα σας χαλάσει την ολοκληρωμένη ευτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας αυτός τελειώνει με πολλές σκέψεις, που πολλές από αυτές θέλετε να τις υλοποιήσετε, αλλά μάλλον είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, που θα σας απασχολήσουν έντονα αυτές τις μέρες, μαζέψτε την απρόσεκτη τάση που έχετε, για αγορές και κάθε είδους καλοπέρασης. Σίγουρα κάποια πρόσωπα που έχουν φύγει από την ζωή σας, δεν θα μπορέσετε να καλύψετε το κενό τους, με την συλλογή υλικών αγαθών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, είναι μία πολύπλοκη περίοδος που πολλά πράγματα δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε με συνέπεια, λόγο της ρευστότητας που επικρατεί γύρω σας. Είναι η περίοδος που γεννά προβληματισμούς και σίγουρα οι άλλοι δεν έχουν και πολύ καλή διάθεση να σας κατανοήσουν. Φροντίστε την ψυχική σας υγεία και αν πρέπει να απομακρυνθείτε από τοξικά πρόσωπα, μην διστάσετε να το κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο, βάλλονται ανεπανόρθωτα από καταστάσεις που δεν έχετε προβλέψει, οπότε και νιώθετε ευάλωτοι απέναντι των άλλων. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα υπάρξουν κάποιες μετακινήσεις σας, που θα σας κουράσουν και θα σας βάλουν στην διαδικασία να απομακρυνθείτε από κάθε τι που σας προκαλεί βάρος. Μία επαγγελματική πρόταση, ίσως να γίνει, την στιγμή που δεν θα είστε έτοιμοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.