ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πέφτουν στα «πατώματα»: Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που περνούν πολύ δραματικά ένα χωρισμό

Πέφτουν στα «πατώματα»: Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που περνούν πολύ δραματικά ένα χωρισμό

Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που «πέφτουν στα πατώματα» όταν χωρίζουν.

Κριός

Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός μπορεί να είναι καταστροφικός όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλει.

Είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός και θα προτιμούσε πάντα να προκαλέσει αυτός τη ρήξη γιατί θα τον κάνει να νιώσει ότι έχει το πάνω χέρι.

Είναι φιλόδοξος και θέλει την αιώνια αγάπη. Όταν αποτύχει, είναι πιθανό να γίνει έξω φρενών. Θα προσπαθήσει να αποδείξει στον πρώην του ότι δεν τον χρειάζεται.

Αλλά αυτό μπορεί να εμποδίσει τον Κριό να επεξεργαστεί το χωρισμό του. Η μετάβαση θα πρέπει να συμβαίνει μόνο όταν είναι έτοιμος. Αντ ‘αυτού, ο Κριός βλέπει τη μοναχική ζωή ως ένα παιχνίδι με το οποίο θέλει να τιμωρήσει τον πρώην του.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι ειδικοί στο να βάζουν όρια και να διαγράφουν τα συναισθήματα.

Θα διαγράψουν τον αριθμό του πρώην τους από το τηλέφωνό τους, θα πετάξουν τις παλιές φωτογραφίες τους και δεν θα τολμήσουν να αναφέρουν ξανά το όνομά του στους φίλους τους. Επιφανειακά, ο Αιγόκερως θα μοιάζει να είναι μια χαρά, αλλά μέσα του θα πονάει η καρδιά του.

Αισθάνεται ντροπιασμένος που άφησε κάποιον να παίζει με τα συναισθήματά του και δεν θα αφιερώσει χρόνο για να επεξεργαστεί το πώς αισθάνεται. Αυτό μπορεί να τον οδηγήσει να αισθάνεται δυσαρεστημένος απέναντι στον πρώην του ή να τον κάνει να απομακρυνθεί από τους κοινούς φίλους μετά τον χωρισμό.

Λέων

Ο Λέων λατρεύει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής και το κάνει κατανοητό στον εκάστοτε σύντροφο του. Επομένως, όταν απορριφθεί, δυσκολεύεται να καταλάβει πώς κάποιος δεν θα μπορούσε να τον θέλει.

Αυτή η αγάπη για την προσοχή γίνεται ανάγκη στον Λέοντα μετά τον χωρισμό. Αισθάνεται ανεπιθύμητος και ασήμαντος, που είναι δύο νέες έννοιες για τον Λέοντα.

Ο πληγωμένος Λέων θα δημοσιεύσει τις καλύτερες φωτογραφίες του στα social media και θα φοράει τα πιο λαμπερά ρούχα σε εξόδους για να προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή του πρώην του. Όμως ο Λέων πρέπει να αφήσει τον πρώην του να αποχωρήσει και να διοχετεύσει αυτή τη συμπεριφορά για να μπορέσει να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν πολλά συναισθήματα. Όταν τα πράγματα είναι καλά, θα σε φροντίζουν όπως κανένας άλλος, αλλά εάν η σχέση σου με έναν Καρκίνο καταρρεύσει, να περιμένεις πολλή συναισθηματική αντίδραση.

Τη μια στιγμή θα σου στέλνει μηνύματα που θα λένε ότι του λείπεις και την άλλη στιγμή θα πετάει τα πράγματα σου έξω από το παράθυρο. Ως ζώδιο του νερού, ο Καρκίνος δυσκολεύεται να ελέγξει αυτές τις αντιδράσεις. Δεν ξέρει πώς να ελέγξει τα συναισθήματά του.

Το καβούρι έχει σκληρό εξωτερικό περίβλημα αλλά μαλακό εσωτερικό. Θα χρειαστεί να αφιερώσει χρόνο για να επιδιορθώσει τη ζημιά στο κέλυφος του.

Ταύρος

Ο πεισματάρης Ταύρος δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στις αλλαγές και δεν θα παραδοθεί στα συναισθήματα θλίψης πολύ εύκολα.

Δεν μπορεί ποτέ να δει τα πράγματα από μια προοπτική εκτός από τη δική του, οπότε αγωνίζεται να νιώσει οτιδήποτε άλλο εκτός από θυμό και απογοήτευση απέναντι στον πρώην του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μερικές φορές απαιτείται κατανόηση σε έναν χωρισμό για να συνειδητοποιήσουμε ότι και ο πρώην πάσχει. Ο Ταύρος βάζει τα πάντα σε μια σχέση, οπότε όταν αποχωρεί χωρίς να αποκομίσει τίποτα για την προσπάθειά του, αισθάνεται προδομένος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.