Δεν κάνουν ποτέ λάθος: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που το προαίσθημά τους λειτουργεί άψογα

Δεν κάνουν ποτέ λάθος: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που το προαίσθημά τους λειτουργεί άψογα

Αυτά είναι τα τρία ζώδια των οποίων το προαίσθημα δεν κάνει ποτέ λάθος.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος διαθέτει ασύγκριτη συναισθηματική διαίσθηση. Είναι το πρώτο ζώδιο του νερού στο ζωδιακό κύκλο. Αρκετά δεκτικός στο περιβάλλον του, όπως και στα συναισθήματα των γύρω του, ο Καρκίνος μπορεί να νιώσει τα συναισθήματα του ανθρώπου που θα έρθει να του πει κακά νέα, πριν εκείνος προλάβει να μιλήσει. Επιπλέον συμπονεί τον πόνο και τα συναισθήματα των άλλων.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός μπορεί να είναι μυστηριώδης και ήσυχος γενικά, παρόλα αυτά έχει πλήρη αντίληψη για όσα συμβαίνουν γύρω του και μάλιστα πολλές φορές, αντιλαμβάνεται πολύ περισσότερα από όσα θα έπρεπε. Επιπλέον έχει την τάση να αναζητά απαντήσεις κάτω από την επιφάνεια και άρα να ανακαλύπτει κρυμμένες αληθείες. Αυτό φυσικά κάνει τους άλλους να τον φοβούνται.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ιχθείς έχουν κυβερνήτη τους τον Ποσειδώνα, οπότε χαρακτηρίζονται από φαντασία, έντονα όνειρα και φυσικά το υποσυνείδητο τους. Κοινώς, έχουν τεράστια συναισθηματική νοημοσύνη και αισθάνονται τα πάντα. Η προσοχή τους είναι πάντα σε εγρήγορση, ενώ η διαίσθηση είναι ένα στοιχείο που έχουν όλα τα άτομα αυτού του ζωδίου. Ακόμα και αν φαίνονται εντελώς στον κόσμο τους, οι Ιχθείς αντιλαμβάνονται τα πάντα γύρω τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.