ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το νου σας σε αυτά τα τέσσερα ζώδια: Μπορούν να σας ξεγελάσουν και μην πάρετε «χαμπάρι»

Το νου σας σε αυτά τα τέσσερα ζώδια: Μπορούν να σας ξεγελάσουν και μην πάρετε «χαμπάρι»

Αυτά τα τέσσερα ζώδια είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έχει πολλά πρόσωπα, οπότε μην ορκίζεσαι ότι αυτό που σου δείχνει τώρα είναι και το αληθινό του. Κι επειδή είναι ευέλικτος, εύστροφος και «μανούλα» στο να αποφεύγει στριμώγματα, κράτα μια πισινή. Το σίγουρο είναι ότι προσαρμόζεται ανάλογα με το πού και με ποιον είναι και θα σου πει αυτό που θέλεις να ακούσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δεν είναι πάντα ειλικρινής, σε αντίθεση με όσα πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Τον περισσότερο καιρό λέει ψέματα για τις απόψεις και τις αντιλήψεις του, για να φαίνεται συμπαθής. Επίσης, μερικές φορές, το κάνει για να προστατέψει και να μην πληγωθεί κάποιο πρόσωπο που αγαπά.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι εγωιστής και -ως γνωστόν- του αρέσει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Συχνά λοιπόν κορδώνεται και καταφεύγει σε υπερβολές για να τον χαρακτήρα και τα «κατορθώματά» του που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, μόνο και μόνο για να φανεί ανώτερος από τους υπολοίπους.

ΖΥΓΟΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ζυγός θέλει να τα έχει καλά με όλους, προκειμένου, λοιπόν, να υπάρχει γύρω του αρμονία και γαλήνη θα πει κι ένα ψεματάκι, άντε δυο-τρία. Πιο συχνά όμως το κάνει στην ερωτική του σχέση, όπου εξαπατά το άλλο μέλος, βγάζοντας μια εικόνα συμβιβαστικού και υποχωρητικού ανθρώπου, μέχρι να τη «δέσει» ή όταν κρατάει μια πόρτα ανοιχτή σε περίπτωση που δεν πάνε καλά τα πράγματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.