Τους λες και ερωτιάρηδες: Aυτά είναι τα έξι ζώδια που «κεραυνοβολιούνται» με το παραμικρό

Τους λες και ερωτιάρηδες: Aυτά είναι τα έξι ζώδια που «κεραυνοβολιούνται» με το παραμικρό

Υπάρχουν 6 ζώδια που ερωτεύονται εύκολα και δένονται πολύ γρήγορα με το ταίρι τους.

Κριός

Είναι ένα παρορμητικό ζώδιο και όταν ερωτευτεί γίνεται πιστός, τρυφερός και προστατευτικός. Επειδή θέλουν να νιώθουν ενθουσιασμένοι, παθιασμένοι και ανανεωμένοι ερωτεύονται πιο εύκολα από τους υπόλοιπους. Έχουν αυθόρμητη ψυχή και για αυτό ενεργούν χωρίς απαραίτητα να σκέφτονται τα πράγματα τόσο πολύ.

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν μπορεί τις αλλαγές στη ζωή του και αναζητάει να βρίσκεται κάπου που να νιώθει εμπιστοσύνη και σιγουριά. Ο έρωτας για έναν Ταύρο είναι πολύ σημαντικός και δίνει περισσότερη προτεραιότητα στα συναισθηματικά του παρά στα επαγγελματικά του. Όταν γνωρίσει έναν άνθρωπο που τον ελκύει, του βγαίνει η ρομαντική του πλευρά και έτσι πέφτει στα δίχτυα του έρωτα πιο εύκολα από τους υπόλοιπους.

Καρκίνος

Διαθέτει μια ρομαντική καρδιά που ψάχνει την πραγματική αγάπη. Ο Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητος και ρομαντικός και του είναι εύκολο να αγαπήσει βαθιά και να ερωτευτεί. Η καρδιά του είναι συνήθως αυτή που τον κατευθύνει και όχι το μυαλό του.

Ζυγός

Αρχίζει να νιώθει αισθήματα για τον σύντροφό του αμέσως και επιδιώκει την αρμονία στη σχέση του. Είναι πολύ κοινωνικός και του αρέσει να φλερτάρει. Δεν φοβάται, ερωτεύεται εύκολα, αλλά ψάχνει το ιδανικό.

Τοξότης

Για έναν Τοξότη το να ερωτευτεί είναι εύκολο. Το να παραμείνει στη σχέση ερωτευμένος είναι δύσκολο. Ο Τοξότης είναι σχεδόν πρωταθλητής στο φλερτ. Τον εξιτάρει το κυνήγι στον έρωτα, το παιχνίδι.

Ιχθύς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο έρωτας για αυτό το ζώδιο είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είναι ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου και παραδίνεται με όλο του τον ρομαντισμό στο ταίρι του. Δένεται ψυχικά και φλερτάρει κάθε φορά σαν να έχει βρει την αδερφή ψυχή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.