ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το FBI μίλησε: Από αυτά τα ζώδια δεν θα κινδυνέψεις ποτέ!

Το FBI μίλησε: Από αυτά τα ζώδια δεν θα κινδυνέψεις ποτέ!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι μπορεί να αναφέρει το ζώδιό σου για το χαρακτήρα του και το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνεις; Το έκανε το FBI, παρουσιάζοντας τα τέσσερα πιο άκακα ζώδια.

Τα τέσσερα ζώδια που αναφέρουμε παρακάτω έχουν προκύψει από έρευνες του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών των ΗΠΑ, οι οποίες είχαν να κάνουν με εγκληματικά στοιχεία και με τις ημερομηνίες γέννησης των μεγαλύτερων και πιο διαβόητων κακοποιών:

Δίδυμος: Μπορεί να είναι λίγο διχασμένη προσωπικότητα και οι αποφάσεις του να αλλάζουν ανά πέντε λεπτά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι κάνει κακό στους γύρω του. Είναι ένα άτομο εξωστρεφές και ό,τι νιώθει το λέει και το δείχνει. Δεν το κρατάει μέσα του και αυτό τον βοηθάει να διατηρεί καλή ψυχική ισορροπία. Επίσης, δεν κρατάει κακίες, ξεχνάει εύκολα και πάει γρήγορα παρακάτω.

Υδροχόος: Ο Υδροχόος είναι από τη φύση του καλόκαρδος. Θέλει να βοηθάει και να προσφέρει στον κόσμο. Τον ενδιαφέρει το κοινό καλό και είναι έξυπνος, ενώ εάν κάποιος τον πειράξει, τότε εκείνος θα βρει έναν αναίμακτο τρόπο για να πάρει την εκδίκησή του και να μην μπορεί κανείς να τον ενοχοποιήσει.

Ζυγός: Πρόκειται για το βασιλιά της ειρήνης, της δικαιοσύνης, της αρμονίας και της ισορροπίας. Είναι εκείνος που θα δώσει πάντα τόπο στην οργή, θα αποφύγει συγκρούσεις και καβγάδες με κάθε κόστος και θα προσπαθήσει να διατηρήσει την όποια ισορροπία και ηρεμία γύρω του. Ακόμα και να σε μισεί, δεν θα σε πειράξει, απλώς θα αδιαφορήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως έχει τη φήμη του σκληρού, αλλά δεν είναι κακός. Είναι συγκρατημένος στη ζωή του κι έχει μεγάλο σεβασμό στους κανόνες, το νόμο και την τάξη. Επίσης, είναι το ζώδιο που υπακούει στην εξουσία και δεν την παρακάμπτει. Μπορεί στη ζωή του να είναι ανταγωνιστικός και να θέλει να ανέβει στην κορυφή, ωστόσο σπάνια προκαλεί κάποιον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.