Ξέρουν να κερδίζουν τις εντυπώσεις: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που έχουν μία ξεχωριστή αίσθηση του χιούμορ

Ξέρουν να κερδίζουν τις εντυπώσεις: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που έχουν μία ξεχωριστή αίσθηση του χιούμορ

Aυτά είναι τα 4 ζώδια που σύμφωνα με την αστρολογία έχουν μία ξεχωριστή αίσθηση του χιούμορ.

Δίδυμοι

Παρόλο που οι Δίδυμοι είναι ένα από τα πιο απρόβλεπτα και μεταβαλλόμενα ζώδια, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το πόσο απολαμβάνει να βρίσκεται σε μια παρέα παρουσία κάποιου Δίδυμου. Σε τελική ανάλυση, αυτό το ζώδιο κυβερνάται από τον Ερμή, που είναι επινοητικός. Έχει πάντα κάτι στο μανίκι του που κάνει τα πάντα πολύ πιο αστεία και πιο αποτελεσματικά. Λένε τα πιο χιουμοριστικά πράγματα και φτιάχνουν τη διάθεση. Μπορούν επίσης να λύνουν θέματα χωρίς καν να ιδρώνουν.

Παρθένος

Εάν αισθάνεσαι απόλυτα μπερδεμένη με το πώς να κάνεις κάτι, στοιχηματίζουμε ότι καλείς έναν Παρθένο για να σε βοηθήσει. Η εξειδίκευση έρχεται φυσικά σε αυτούς και έχουν μια φυσική κατανόηση τόσων διαφορετικών θεμάτων. Το αναλυτικό τους μυαλό τους, τους βοηθά να επιλύουν ένα πρόβλημα μετά το άλλο. Αυτό το ζώδιο κυβερνάται από τον Ερμή, όπως ο Δίδυμος, κάτι που το κάνει εξίσου αστείο. Ωστόσο, σε αντίθεση με τον Δίδυμο, το χιούμορ του Παρθένου τείνει να είναι πολύ πιο διακριτικό. Ο Παρθένος λέει κάτι ξεκαρδιστικό χωρίς καν να προσπαθεί.

Λέων

Όταν ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο, ξέρεις ότι είναι το αστέρι της παρέας. Και ποιος μπορεί καλύτερα να πάρει το προβάδισμα από ένα τόσο έξυπνο ζώδιο; Εάν έχεις έναν Λέοντα στην παρέα σου, ετοιμάσου να περάσεις ωραία. Αυτό το ζώδιο αποκαλύπτει την ευφυΐα του μέσω της καλλιτεχνικής έκφρασης και της θεατρικής του ικανότητας και όταν βρίσκεσαι κοντά σε έναν Λέοντα, συνειδητοποιείς ότι οτιδήποτε και αν κάνει θα το βρεις αστείο.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπάρχει κανένα ζώδιο με πιο περίεργη και πιο ασυνήθιστη εξυπνάδα από έναν Υδροχόο. Αυτό το ζώδιο έχει μια τόσο περίεργη και συναρπαστική άποψη για τον κόσμο, που η ευφυΐα του δεν βρίσκεται πραγματικά πουθενά αλλού. Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου είναι οι τύποι των ανθρώπων που λένε τα πιο απίστευτα πράγματα και σε εντυπωσιάζουν τόσο πολύ που απλά θέλεις να ακούς περισσότερα. Το να περνάς χρόνο με αυτό το ζώδιο είναι ένας σίγουρος τρόπος να ανατρέπεις τη μονοτονία των πραγμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.