Αν ανήκεις σε αυτά τα τρία ζώδια η περίοδος του Ζυγού θα σε ανταμείψει

Αν ανήκεις σε αυτά τα τρία ζώδια η περίοδος του Ζυγού θα σε ανταμείψει

Αν και οι εντάσεις βρίσκονται επί του παρόντος σε υψηλό επίπεδο, η περίοδος του Ζυγού για το 2020 θα είναι η καλύτερη για τα παρακάτω τρία ζώδια.

Δίδυμοι

Βγαίνεις πάντα από το καβούκι σου κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ζυγού και αυτή η χρονιά δεν θα αποτελεί εξαίρεση. Αν λοιπόν ήσουν ευαίσθητη κατά τη διάρκεια της περιόδου της Παρθένου, μην ανησυχείς. Ο Ήλιος ήταν πάνω από τον τέταρτο Οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και των εσωτερικών σου συναισθημάτων, αλλά ετοίμασε να φορέσεις τα καλά σου, επειδή ο Ήλιος πρόκειται να κάνει είσοδο μέσω του εκφραστικού πέμπτου Οίκου σου. Αυτή η περιοχή του αστρολογικού σου χάρτη περιστρέφεται γύρω από την αγάπη, το ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα, το πάθος και το παιδί που κρύβεις μέσα σου.

Πρέπει πραγματικά να ξεκουραστείς. Η περίοδος του Ζυγού σου δίνει πάντα μια οικονομική ευκαιρία, οπότε θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Παρθένος

Χαλάρωσε, Παρθένε. Αν και ο καθένας μας βρίσκεται στη μέση της ανάπτυξης, της εξέλιξης και του μετασχηματισμού, αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εσένα όταν πρόκειται για τη σχέση που έχεις με τον εαυτό σου. Θέματα που περιστρέφονται γύρω από την αυτο-εκτίμηση, την ευχαρίστηση και την ευτυχία είναι πάνω στο τραπέζι και τελικά μαθαίνεις πώς να αξιοποιήσεις τόσο τα υψηλά όσο και τα χαμηλά αυτής της ενέργειας.

Με τον Ήλιο να φωτίζει τον αισθησιακό δεύτερο Οίκο των αξιών, των οικονομικών, της ευχαρίστησης και των μοναδικών αγαθών σου, ενώ ετοιμάζεσαι να συγκρουστείς με όσα επιφυλάσσουν οι Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας στον Αιγόκερω, προκαλείσαι να διαφυλάξεις την αυτοεκτίμησή σου και το πιο σημαντικό, να δώσεις προτεραιότητα στα πράγματα που αγαπάς.

Ιχθείς

Ποτέ δεν είναι πολύ αργά για να μετατρέψεις τα όνειρά σου σε πραγματικότητα. Ενώ ο Άρης γίνεται ανάδρομος μέσω του οικονομικού σου δεύτερου Οίκου των αξιών, του εισοδήματος, της ευχαρίστησης και της αυτοεκτίμησης, ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά στη ρίζα των επιπέδων εμπιστοσύνης σου. Όλα, από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεις τα χρήματά σας έως τη γενική σου ικανότητα δέσμευσης, θα τεθούν προς έλεγχο αυτή τη περίοδο, αλλά όλα γίνονται για έναν λόγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τον Ήλιο στο Ζυγό να ακτινοβολεί μέσα από τον ερωτικό όγδοο Οίκο του μετασχηματισμού, των συμβολαίων ψυχής και του θανάτου του εγώ, θα δοθεί μεγάλη έμφαση στη δυναμική των συνεργασιών σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.