ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ζώδια και πρώτο ραντεβού: Πως το διαχειρίζεται το καθένα;

Ζώδια και πρώτο ραντεβού: Πως το διαχειρίζεται το καθένα;

Δείτε πως διαχειρίζεται το κάθε ζώδιο το πρώτο ραντεβού για να είστε προετοιμασμένοι.

Κριός: Τα δύσκολα αρχίζουν με το πώς θα ξεκινήσει και πώς θα εξελιχθεί μία συζήτηση. Ξεκινήστε να του μιλάτε για τα όνειρα σας, για τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον! Μη ξεχάσετε, θέλει ένα καθαρό, ήρεμο περιβάλλον και κυρίως ένα φωτεινό χώρο.

Ταύρος: Φαγητό, μουσική και χαλαρή διάθεση. Αν αυτή την πρώτη φορά, πάνε όλα καλά, τότε η επόμενη πρόσκληση θα είναι από εκείνον.

Δίδυμοι: Δεν θα ενδιαφερθεί για το αν το σπίτι σας είναι συμμαζευμένο ή αν μαγειρεύετε καλά- το ενδιαφέρον του Δίδυμου θα εξαρτηθεί από το πόσο διαβασμένο άτομο είστε, πόσα ενδιαφέροντα έχετε, και κυρίως αν έχετε όρεξη να ζήσετε έντονα.

Καρκίνος: Ο ήσυχος Καρκίνος είναι πάντα πρόθυμος να μιλήσει, να συζητήσει τα πάντα και να… μαγειρέψει! Αγαπούν την ανθρώπινη ζεστασιά και την επιζητούν.

Λέων: H καλύτερη ιδέα για να τον καλέσετε σε γεύμα, είναι να επιλέξετε το καλύτερο εστιατόριο και να τον αφήσετε να σας μιλήσει για τον εαυτό του.

Παρθένος: Αν η πρόσκληση σας αφορά στο σπίτι σας, σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχει σε αυτό κανένα ψεγάδι – προσέχει τα πάντα.

Ζυγός: Θέλει ήρεμο περιβάλλον, λευκά τραπεζομάντηλα και σερβίτσια, κλασική μουσική και κουβεντούλα.

Σκορπιός: Πάτε για ποτό και μην είστε μυστηριώδης. Εκφραστείτε! Στους Σκορπιούς αρέσουν οι άνθρωποι που έρχονται αμέσως στο θέμα.

Τοξότης: Κλάμπινγκ και ποτά, νέες παρέες και μεταμεσονύκτιες βόλτες. Αυτά θα κάνετε, αυτά να φροντίσετε να έχετε στο πρόγραμμα.

Υδροχόος: Εκτιμά τα άτομα που παίρνουν πρωτοβουλίες και αγαπούν τον κόσμο. Δείξτε του πως είστε άτομο με ευαισθησίες και όρεξη για προσφορά. Δεν χρειάζονται πολυτέλειες. Ένα μπουκάλι κρασί και ένα χαλαρό βράδυ στο σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιχθείς: Μια μέρα που δεν το περιμένει στείλτε μήνυμα και δώστε του ραντεβού σε ένα μέρος που δεν θα πήγαινε ποτέ. Θέλει αλλαγές και ανατροπές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.