ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Παίζει» το ματάκι τους: Aυτοί είναι τα πιο άπιστα ζώδια

«Παίζει» το ματάκι τους: Aυτοί είναι τα πιο άπιστα ζώδια

Αυτοί είναι οι πιο άπιστοι τύποι του ζωδιακού…

ΚΡΙΟΣ

Φλερτάρουν αρκετά και ζητούν την επιβεβαίωση για να δουν πόσο εύκολα μπορούν να κερδίσουν την προσοχή των γύρω τους. Όμως, παρ’ όλα αυτά, δεν θα προχωρήσουν εύκολα στα περαιτέρω… Σκέφτονται την απιστία πολύ συχνά, αλλά μόνο αν ο σύντροφός τους είναι άπιστος.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θα απατήσει μόνο αν νιώσει πως ο σύντροφός του δεν ασχολείται μαζί του. Αγάπη και προσοχή αρκούν, για να έχετε δίπλα σας τον πιο πιστό σύντροφο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για τους Διδύμους είναι πολύ σημαντικό να νιώθουν πως οι άλλοι τους καταλαβαίνουν. Όταν νιώσουν πως παραμελούνται από το σύντροφό τους, ψάχνουν νέα ενδιαφέροντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι πιστός και ενοχικός, έτσι ο κίνδυνος απιστίας είναι πολύ μικρός. Έχει θέματα αυτοεκτίμησης, τα οποία πρέπει να καλύψετε.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων νιώθει αρκετά συχνά την ανάγκη να τραβήξει τα βλέμματα και πολλές φορές νιώθει πως πρέπει να αποδείξει πως είναι καλός εραστής. Είναι ιδιαίτερα ευάλωτος με το εγώ του και προσπαθεί να γοητεύσει τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος δυνητικά είναι από τα ζώδια που απατούν, αλλά αφού έχει προσπαθήσει να κάνει μια σχέση να δουλέψει, και αν αυτό δεν γίνει, απογοητεύεται και πέφτει στην αγκαλιά κάποιου άλλου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός παίρνει τη δέσμευση στα σοβαρά και δεν παρασύρεται εύκολα. Χρειάζεται την αγάπη και την προσοχή και μπορεί να απιστήσει μόνο αν νιώθει παραμελημένος και μετά από επίμονο φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Του αρέσει η ίντριγκα της παράλληλης σχέσης και η αδρεναλίνη που ανεβαίνει κατακόρυφα! Πρέπει να ερωτευτεί πραγματικά για να μην απιστήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν συνηθίζει να απιστεί και πιστεύει στις σχέσεις. Πανικοβάλλεται και πιάνεται εύκολα στη φάκα αν πει ψέματα, οπότε προτιμά να μη χρειαστεί να το κάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σπάνια ένας Αιγόκερως θα θεωρήσει τον παράνομο έρωτα συναρπαστικό και δεν έχει την ψυχική δύναμη να μπει σε παράλληλες ιστορίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος συναρπάζεται συναισθηματικά και όχι τόσο σωματικά, έτσι αν νιώσει πως κάποιος άλλος τον καταλαβαίνει καλύτερα, ίσως το σκεφτεί και ενδώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρνείται πεισματικά να αποδεχθεί ότι μεγαλώνει ή πως πρέπει να σοβαρευτεί και αυτό δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.