Τα τρία ζώδια που θα έχουν μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα να αντιμετωπίσουν

Τα τρία ζώδια που θα έχουν μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα να αντιμετωπίσουν

​Αν ανήκεις σε ένα από τα τρία παρακάτω ζώδια, θα πρέπει να ξέρεις πως η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα είναι δύσκολη και μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αυτό που σε προβληματίζει παρά να προσποιηθείς ότι όλα είναι καλά.

Δείτε ποια αφορά:

Κριός

Το εγώ σου μπορεί να έχει την καλύτερη εβδομάδα για αυτό προσπάθησε να θυμάσαι πόσα πολλά έχεις καταφέρει. Ενώ πρέπει να είσαι περήφανη για την επιτυχία σου, δεν είναι το μοναδικό πράγμα σε εσένα που είναι άξιο λόγου.

​Είναι η τελειομανία σου και οι ιδιοτροπίες σου που σε κάνουν αληθινά γοητευτική. Σκέψου τις μάχες που δίνεις σαν χτίσιμο του χαρακτήρα σου. Όταν ξεπεράσεις αυτό το χάος και μάθεις από αυτό, θα είσαι ακόμα περισσότερο πολυδιάστατη χάρη σε αυτό.

Σκορπιός

Αν προσπαθείς σκληρά να συγκεντρωθείς, να οργανωθείς ή να ολοκληρώσεις υποχρεώσεις, αυτό έχει σχέση με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου. Θα μπορούσε να σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι χαμένη, σα να μην είσαι απόλυτα σίγουρη για το αν είσαι αυτή που πραγματικά είσαι.

​Αυτό προκύπτει γιατί σκέφτεσαι τι άνθρωπος έχεις γίνει και πώς οι αποφάσεις που έχεις πάρει στο παρελθόν έχουν επηρεάσει το ποια είσαι τώρα. Ενώ το παρελθόν σου θα είναι πάντα κομμάτι σου, αυτό δεν σε ορίζει. Άσε αυτό τον ανάδρομο να στο δείξει.

Τοξότης

Ακούς το ρολόι να χτυπά; Θα νιώσεις ότι δεν έχεις καλή αίσθηση του χρόνου αυτή τη βδομάδα κι αυτό οφείλεται στην ανάδρομη πορεία του Ερμή στον 12ο οίκο σου που έχει να κάνει με την πνευματικότητα. Το κεφάλι σου είναι σε διαφορετική πραγματικότητα αυτή τη στιγμή, μια πραγματικότητα που ο χώρος και ο χρόνος δεν υπάρχουν απαραίτητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Αν και μπορεί να φαίνεται λίγο τρομακτικό να αφήνεις πίσω τον “πραγματικό” κόσμο και να βυθιστείς στο υποσυνείδητο, κάνεις τεράστια εσωτερική δουλειά και θεραπεύεις τις πληγές στο εγώ σου. Εμπιστεύσου τη διαδικασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.