Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα «ζοριστούν» αυτό το Σαββατοκύριακο

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα «ζοριστούν» αυτό το Σαββατοκύριακο

Αν ανήκεις σε αυτά τα τρία ζώδια προετοιμάσου για ένα «ζόρικο» Σαββατοκύριακο.

Κριός: Μεγάλες αλλαγές και καμιά φορά, επίπονες

Όταν ήσασταν παιδί, θυμάστε πώς νιώθατε πόνο στις αρθρώσεις σας όταν ψηλώνατε; Κάπως έτσι είναι και η ζωή γενικά. Κάθε αλλαγή μας ζορίζει. Αυτή η δυσκολία ήταν η απόδειξη ότι μεγαλώνετε και γινόσασταν το άτομο που πάντα έπρεπε να είστε. Το ίδιο γίνεται και τώρα μόνο που ο “πόνος” δεν είναι σωματικός. Εμπιστευτείτε τη διαδικασία. Διώξτε ανθρώπους και όλη την αρνητική ενέργεια που δεν χρειάζεστε πια στη ζωή σας, όσο κι αν σας πονέσει.

Λέων: Αντιμετωπίζετε συγκρούσεις στην προσωπική σας ζωή

Είναι εύκολο να αποφύγετε τις συγκρούσεις στο σπίτι αν δεν πολυκάθεστε μέσα. Μπορείτε να φύγετε από το σπίτι και να ταξιδέψετε πολύ μακριά από το πρόβλημα. Παρόλο που το πρόβλημα μπορεί να μην σας κυνηγήσει, θα περιμένει πάντα την επιστροφή σας καθώς παραμένει άλυτο. Το πιάσατε το νόημα; O ανάδρομος, είναι σαν να σας κρατά κλειδωμένους στο σπίτι για να έρθετε αντιμέτωποι με τα ζητήματα που προσπαθείτε να ξεχάσετε και θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να τρέξετε πια μακριά τους.

Τοξότης: Μαθαίνετε πώς να συγχωρείτε τους άλλους και τον εαυτό σας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποια αρνητικά συναισθήματα συνεχίζετε να βιώνετε για τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά; Η συγχώρεση δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε ό,τι έγινε αλλά ότι το αφήνουμε πίσω. Ο, τι συνέβη συνέβη και δεν μπορείτε να αλλάξετε το παρελθόν. Ο ανάδρομος λοιπόν στην περίπτωσή σας θα σας υπενθυμίσει τι πρέπει να αφήσετε πίσω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.