Έχουν το ψέμα στο αίμα τους: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν τα πάνε και πολύ καλά με την αλήθεια

Έχουν το ψέμα στο αίμα τους: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν τα πάνε και πολύ καλά με την αλήθεια

Aυτά τα τρία ζώδια δεν τα πάνε και πολύ καλά με την ειλικρίνεια.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Μιλάμε για τους μεγαλύτερους ψεύτες του ζωδιακού κύκλου, και με διαφορά κιόλας. Ο κάβουρας (το σύμβολο του καρκίνου) περπατάει νύχτα, πλαγίως και αντίστοιχα ο καρκίνος ψεύδεται για αυτοπροστασία και για να μη χαλάσει τη βολή του. Λόγω άπειρης ανασφάλειας, συνήθως «εμπλουτίζουν» με ψέματα και υπερβάλλουν πάρα πολύ στα λεγόμενά τους και δε γίνονται πάντα αντιληπτοί επειδή συνήθως είναι ιδιαίτερα ευγενικοί.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Αν κάτι ισχύει για τους Διδύμους είναι ότι τα πηγαίνουν εξαιρετικά καλά με την προσαρμοστικότητα. Οπότε μην εκπλήσσεσαι όταν για να ελιχθούν, αλλάζουν και την αλήθεια προς συμφέρον τους. Συνήθως βέβαια το κάνουν για να υπάρχει ηρεμία, να τα πηγαίνουν καλά με όσους περισσότερους μπορούν και να αισθάνονται δημοφιλείς. Εκτός από ψέματα, επειδή μιλούν πολύ, είναι πηγές κουτσομπολιού, ενώ δεν ξεμένουν ποτέ από δικαιολογίες.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ζυγοί έχουν ανάγκη από την ισορροπία (ζυγαριά είναι, μην το ξεχνάμε αυτό) και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να την εξασφαλίσουν στον εαυτό τους και να αισθάνονται άνετα. Άρα λοιπόν, όταν ψεύδονται το κάνουν από στρουθοκαμηλισμό, φυγοπονία και έλλειψη θάρρους. Σιχαίνονται τους διαπληκτισμούς, επομένως είναι ικανοί να πουν ψέματα μαμούθ αν ξέρουν πώς έτσι θα αποφύγουν να έρθουν αντιμέτωποι με τις επιπτώσεις που φοβούνται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.