ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που τα «θαλασσώνουν» στο πρώτο ραντεβού αλλά στο δεύτερο «μεταμορφώνονται»

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που τα «θαλασσώνουν» στο πρώτο ραντεβού αλλά στο δεύτερο «μεταμορφώνονται»

Aυτά τα τρία ζώδια μπορεί να τα «θαλασσώνουν» στο πρώτο ραντεβού αλλά σίγουρα αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν τον καλό και αληθινό τους εαυτό.

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Για τους Κριούς τα πρώτα ραντεβού είναι μια διασκεδαστική περιπέτεια, καθώς σαν ζώδιο της φωτιάς είναι γεμάτοι πάθος και θέλουν να ζουν κάθε στιγμή στο έπακρο.

Είναι αισιόδοξοι και έχουν μια φυσική παιδικότητα που είναι μεταδοτική και στους γύρω τους. Ωστόσο, αυτός ο ενθουσιασμός και η ένταση δεν δημιουργούν πάντα την καλύτερη εντύπωση, ειδικά σε ένα πρώτο ραντεβού.

Κι επειδή είναι επίσης ζώδιο των άκρων μπορεί είτε να είναι τόσο ανάλαφροι και χαρούμενοι που το αντικείμενο του πόθου τους να αναρωτιέται μήπως τελικά τον/τη βλέπει φιλικά, είτε να εκφράζονται με υπερβολικό δυναμισμό και ανεξαρτησία. Επειδή όμως οι Κριοί έχει συνηθίσει να παίρνουν αυτό που θέλουν, σίγουρα αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία για μια πιο χαλαρή προσέγγιση.

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Ο Καρκίνος ζει μέσω των συναισθημάτων του. Αυτό το ζώδιο του νερού αγαπάει βαθιά και πολύ και γι’ αυτό γίνεται ένας απίστευτα αφοσιωμένος σύντροφος.

Είτε κάνει καλή εντύπωση στο πρώτο ραντεβού είτε όχι, πρέπει να ξέρετε ότι είναι αληθινός. Αν νιώσει αυτοπεποίθηση και ασφάλεια, μπορεί το ραντεβού να κυλήσει εξαιρετικά. Ωστόσο, αν η διάθεσή του είναι κάπως πιο σκοτεινή, θα βγάλει την άλλη του πλευρά.

Επειδή όμως νοιάζεται πολύ και για τα πάντα και ακριβώς λόγω της ευαισθησίας του, η απόρριψη είναι κάτι που του δημιουργεί αθεράπευτες πληγές. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται συχνά στον Καρκίνο η ανάγκη να προστατεύσει τον εαυτό του, μέχρι να σιγουρευτεί ότι μπορεί να ξεδιπλώσει την ευάλωτη πλευρά του. Αν και αυτή είναι μια αποτελεσματική τακτική για να προφυλάσσει τον εαυτό του από το να πληγωθεί, σε ένα πρώτο ραντεβού μπορεί να παρερμηνευθεί και να εκληφθεί ως ψυχρότητα ή και αδιαφορία. Αξίζει λοιπόν μια δεύτερη ευκαιρία.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Για ένα ζώδιο που η κριτική και η αυτοκριτική είναι κομμάτι της καθημερινότητάς του, το πρώτο ραντεβού μπορεί να αποδειχθεί μια αληθινή πρόκληση.

Οι Παρθένοι, λόγω της τελειομανούς φύσης τους, θέλουν να κάνουν καλή πρώτη εντύπωση, αλλά τείνουν να σκέφτονται υπερβολικά, σε βαθμό που είναι σχεδόν αδύνατο να χαλαρώσουν και να είναι ο εαυτός τους. Έτσι, μπορεί το ραντεβού τους να νομίζει ότι είναι αδιάφοροι και σνομπ, ενώ στην πραγματικότητα είναι, απλώς, βυθισμένοι στον εσωτερικό τους κόσμο και τις σκέψεις τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι πράγματι κρίμα, λοιπόν, να μην έχουν μια δεύτερη ευκαιρία, επειδή οι Παρθένοι έχει πολλή αγάπη να δώσουν, αρκεί να έχουν χαλαρώσει αρκετά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.