ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που είναι πιθανότερο να αφιερωθούν στις τέχνες

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που είναι πιθανότερο να αφιερωθούν στις τέχνες

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που είναι πιθανότερο να κάνουν καριέρα σε έναν δημιουργικό τομέα.

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος έχει μια ακόρεστη επιθυμία να εκφράσει ότι ανακαλύπτει μέσα του. Χρησιμοποιώντας την τέχνη ως μέσο, ​​μπορεί να διατυπώσει όλες τις σκέψεις, τις επιθυμίες και τα συναισθήματα που έχει. Γνωστός για τη δυαδικότητά του, είναι ανοιχτός σε πολλές διαφορετικές προοπτικές και μπορεί να ταυτιστεί με όλες τις πλευρές ενός φάσματος. Εάν δεν έχει την ευκαιρία ή το μέσο να εκφράσει επαρκώς αυτό που προσπαθεί να πει, ένας Δίδυμος θα βαρεθεί, θα απογοητευτεί ή ακόμη και θα πέσει σε κατάθλιψη.

Λέων

Ένας Λέων λατρεύει τη λάμψη και το λαμπερό φως κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Χρειάζεται ομορφιά, φαντασία, ευχαρίστηση και τέχνη, όπως όλοι χρειαζόμαστε οξυγόνο για να αναπνέουμε. Ενσωματώνοντας τη μαγεία που αντιλαμβάνεται ο ίδιος, ένας Λέων θα κάνει οτιδήποτε για να προσθέσει περισσότερη λάμψη στον κόσμο του. Το να είναι δημιουργικός έρχεται τόσο φυσικά σε αυτόν, όσο η ίδια του η ύπαρξη και μια καριέρα στις τέχνες θα φέρει έναν Λέοντα πιο κοντά στον πιο αγνό του εαυτό.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι γνώστης του κόσμου και η τέχνη του είναι η ζωή. Κάνει τα πάντα με πάθος να μάθει περισσότερα, να βιώσει περισσότερα και να δοκιμάσει περισσότερα. Ένας Τοξότης μπορεί να κάνει συναρπαστική όχι μόνο κάθε στιγμή αλλά ακόμα και αυτούς που οι περισσότεροι θα θεωρούσαν βαρετούς ή μονότονους. Ζει τη στιγμή και αλληλεπιδρά δημιουργικά με το περιβάλλον του ανά πάσα στιγμή. Το να του στερήσεις την αγάπη του για το μπαχαρικό της ζωής είναι σαν να αφαιρείς το ίδιο το πράγμα που κάνει τον Τοξότη να είναι τοξότης.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η φαντασία των Ιχθύων είναι τόσο μεγάλη και ατελείωτη όσο ο ωκεανός. Το υποσυνείδητό τους γεμίζει με εφευρετικότητα, απόδραση και καλλιτεχνία. Μέσα από τα οράματά τους, είναι σε θέση να συλλάβουν λαμπρές, καλλιτεχνικές ιδέες. Δεν υπάρχει καλύτερη καριέρα για τους Ιχθείς από αυτή που τους επιτρέπει να βυθιστούν πλήρως στον κόσμο των ονείρων τους. Το να ανακαλύψουν συνεχώς νέους τρόπους να κοιτάξουν τον κόσμο μας, θα πήγαινε χαμένο αν οι Ιχθείς δεν μπορούσαν να μοιραστούν τη δημιουργικότητά τους με τον κόσμο μέσω της καριέρας τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.