ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Έτσι θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής την ερωτική ζωή του κάθε ζωδίου

Έτσι θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής την ερωτική ζωή του κάθε ζωδίου

Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής την ερωτική ζωή του κάθε ζωδίου;

Κριός

Αυτή η ανάδρομη πορεία είναι μια εποχή που τα οικεία μυστικά και οι ταμπού επιθυμίες θα μπορούσαν, Κριέ, να βγουν στην επιφάνεια στη σχέση σου, είτε σου αρέσει είτε όχι. Ανοίξου και δείξε τις πραγματικές επιθυμίες στον σύντροφό σου για το τι σε ενεργοποιεί και πού βρίσκονται τα όριά σου. Επικοινωνώντας αυτό που θέλεις στα ερωτικά σου παιχνίδια, μπορείς να αυξήσεις την οικειότητα και να εκμεταλλευτείς τον ανάδρομο Ερμή.

Ταύρος

Υπάρχει έμφαση στις ρομαντικές σχέσεις σου κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας, Ταυρίνα, οπότε αν υπάρχουν προβλήματα κάτω από την επιφάνεια που παραμονεύουν στην ερωτική σου ζωή, περίμενε να τα αντιμετωπίσεις. Και αν είσαι πρόθυμη να είσαι ειλικρινής, να αντιμετωπίσεις συγκρούσεις με ευγένεια και να επικοινωνήσεις προσεκτικά τα συναισθήματά σου, θα έχεις την ευκαιρία να θεραπεύσεις οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες βλάβες, κάτι το οποίο στη συνέχεια θα κάνει τον έρωτα με τον σύντροφό σου ακόμη καλύτερο.

Δίδυμοι

Το πρόγραμμά σου, Διδυμάκι, θα ανατραπεί τόσο πολύ τις επόμενες εβδομάδες που θα δυσκολευτείς να βρεις χρόνο για οτιδήποτε, πόσο μάλλον ερωτικό χρόνο με τον σύντροφό σου. Εάν αισθάνεσαι άγχος, ενημέρωσε τον σύντροφό σου ότι μπορεί να χρειάζεσαι περισσότερη ευελιξία όταν πρόκειται να προγραμματίσεις βραδινά ραντεβού. Με βάση αυτό, βεβαιώσου ότι έχεις ακόμη αφήσει λίγο χρόνο για αισθησιακή θεραπεία, καθώς θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της χαοτικής πλανητικής στιγμής.

Καρκίνος

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια διασκεδαστική και ερωτική στιγμή για να επανασυνδεθείς με μια παλιά σχέση για κάποιο χρόνο παιχνιδιού, Καρκινάκι, αλλά προσπάθησε να μην εμπλακείς πολύ συναισθηματικά. Το να ξεκινήσεις ένα ανάδρομο φλερτ ή να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε έναν πρώην κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι πιθανό να είναι βραχύβιο, οπότε προχώρησε με προσοχή. Ωστόσο, εάν μπορείς να διατηρήσεις την προοπτική και απλά να το δεις ως ένα διασκεδαστικό αλλά πιθανότατα φευγαλέο παιχνίδι, τότε διασκέδασε το.

Λέων

Αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα φανεί βαρύς και επαχθής για την προσωπική σου ζωή, Λιονταρίνα και πιθανότατα θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι σου με τις πιτζάμες αντί να απολαύσεις μια ερωτική βραδιά με τον σύντροφό σου. Εντάξει! Καλό το Netflix, αλλά μπορείς να κρατήσεις τα πράγματα χαλαρά και να ζητήσεις από τον σύντροφό σου μερικά ερωτικά παιχνιδάκια που δεν θα απαιτούν από εσένα να αφήσεις το κρεβάτι σου.

Παρθένος

Με τον κυβερνώντα πλανήτη σου τον Ερμή να υποχωρεί στο Οίκο της επικοινωνίας σου, θα είναι εύκολο να παρερμηνεύσεις κάτι που ο σύντροφός σου προσπαθεί να σου πει ή να αγωνιστείς να εκφράσεις τις επιθυμίες σου με τρόπο που έχει νόημα. Ωστόσο, με τον Άρη να είναι ανάδρομος στον Οίκο του σεξ και του μετασχηματισμού σου, αυτή είναι μια σημαντική περίοδος για να εξερευνήσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου, οπότε εκφράσου με το σώμα σου όταν αποτυγχάνουν οι λέξεις.

Ζυγός

Συνδέεσαι βαθιά με τα πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι πολύτιμη, Ζυγέ, οπότε είναι μια καλή στιγμή για να διασφαλίσεις ότι ικανοποιούνται οι ανάγκες σου. Θυμήσου, ένας καλός σύντροφος στην κρεβατοκάμαρα είναι κάποιος που σέβεται τις επιθυμίες σου και δίνει προτεραιότητα στην ευχαρίστησή σου και όχι κάποιος που σε καλοπιάνει με φανταχτερά δώρα και ακριβά δείπνα.

Σκορπιός

Με τον Ερμή να ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος της ανάδρομης πορείας του στο ζώδιό σου, Σκορπίνα, περίμενε να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα που νόμιζες ότι είναι θαμμένα, κάτι που θα μπορούσε να σε φέρει σε επαφή ξανά με παλιές σχέσεις. Εάν πρέπει να κάνεις ένα ταξίδι μνήμης, κάνε το μέσω φαντασιώσεων πριν προσεγγίσεις στην πραγματικότητα τον πρώην σου. Μόλις η ανάδρομη πορεία τελειώσει, μπορεί να διαπιστώσεις ότι έχεις αφήσει αυτήν την αγάπη πίσω για κάποιον λόγο και θα δεις ότι υπάρχουν πολλές ερωτικές νέες προοπτικές που σε περιμένουν στο μέλλον.

Τοξότης

Ενώ ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε εμπνέει για να περάσεις περισσότερο χρόνο μόνη σου, η ερωτική σου ζωή δεν χρειάζεται να είναι σε παύση. Με τον Άρη να είναι ανάδρομος στον Οίκο της απόλαυσης και του ρομαντισμού, οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι μια υπέροχη στιγμή για να εξερευνήσεις τις πιο ερωτικές φαντασιώσεις σου. Ακόμα κι αν ο εγκέφαλός σου βρίσκεται σε ανάδρομη ομίχλη, ορισμένα παθιασμένα φλερτ μπορούν να σε βοηθήσουν να παραμείνεις στη γη και να μην πετάς στα σύννεφα.

Αιγόκερως

Κράτησε ανοιχτό το μυαλό σου όταν πρόκειται για μια πιθανή κατάσταση friends-with-benefits, που προκύπτει με κάποιον που δεν περίμενες. Αν και δεν είναι απαραίτητο να μετατραπεί σε κάτι μακροπρόθεσμο ακόμα και αν επικοινωνείτε ανοιχτά, εσύ μπορείς να το κάνεις να λειτουργεί και να έχεις κάποια ερωτική ανάδρομη διασκέδαση.

Υδροχόος

Η επαγγελματική σου ζωή είναι σε αναβρασμό αυτή τη στιγμή, οπότε να είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακή με τον σύντροφό σου σχετικά με το άγχος της σταδιοδρομίας σου και βεβαιώσου ότι βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα. Αν καταφέρεις και βρεις λίγο αισθησιακό χρόνο, μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσεις το μυαλό σου από το επαγγελματικό άγχος κατά τη διάρκεια αυτής της έντονης περιόδου.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τον Ερμή να είναι ανάδρομος στον Οίκο της περιπέτειας σου, βγες έξω από το καβούκι σου και σκέψου μερικούς από τους πιο πειραματικούς τρόπους με τους οποίους έχεις φέρει ενθουσιασμό στην ερωτική σου ζωή στο παρελθόν. Δοκίμασε μερικές νέες στάσεις ή άλλαξε τη ρουτίνα σου με τον σύντροφό σου για να διαλύσεις τη μονοτονία. Και με τον Άρη να είναι ανάδρομος στον Οίκο της ευχαρίστησής σου, είναι καλή στιγμή να εξασκηθείς ζητώντας από τον σύντροφό σου ακριβώς αυτό που θέλεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.