ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ποια ζώδια θα πουν εύκολα το «Σ’Αγαπώ»

Ποια ζώδια θα πουν εύκολα το «Σ’Αγαπώ»

Και τα 12 ζώδια μπορούν να αγαπήσουν, αλίμονο.

Υπάρχουν όμως τρία τα οποία το έχουν πολύ πιο εύκολο το σ’αγαπώ και να το νιώσουν και να το πουν. Πάμε να τα δούμε:

Kαρκίνος

Είναι το ζώδιο που η αγάπη αποτελεί το οξυγόνο του. Αγαπάει πρώτα για εκείνο και μετά για τον άλλον. Ο Καρκίνος αναζητά πάντοτε τον έρωτα και τον βρίσκει. Μη σου φανεί καθόλου περίεργο αν στην επέτειο του πρώτου σας μήνα ο Καρκίνος σου ξεστομίσει το “Σ΄αγαπώ”. Θα το εννοεί κιόλας.

Τοξότης

Ο Τοξότης ενθουσιάζεται τόσο εύκολα που αγαπάει γρήγορα και έντονα. Έτσι ακριβώς όμως όπως αγαπάει, του περνάει κιόλας. Επομένως, αν ακούσεις το “Σ’αγαπώ” από τον Τοξότης σου, θα το εννοεί, αλλά δεν σου υπογράφουμε το για πόσο.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για ένα ζώδιο που γενικά είναι αναλυτικό. Κάθεται και τα μιλάει τα πράγματα. Όταν λοιπόν κρίνει ότι ήρθε η ώρα να το ανακοινώσει το “Σ’αγαπώ” το κάνει με τα όλα του. Θα πάρει το σοβαρό του και θα το πει αναμένοντας φυσικά την ανταπόδοση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.