ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τα τρία ζώδια που θα έχουν μια δύσκολη εβδομάδα

Τα τρία ζώδια που θα έχουν μια δύσκολη εβδομάδα

Αυτά είναι τα τρία ζώδια, που θα περάσουν μια δύσκολη εβδομάδα.

Κριός

Το παρασύνθημα είναι “πίεση” γιατί η ερωτική σου ζωή σίγουρα είναι αυτό. Χάρη στον Άρη, τον κυβερνήτη σου, που είναι ανάδρομος, τα πράγματα δεν είναι εύκολα τους τελευταίους μήνες. Τώρα, ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει στον 7ο οίκο σου που έχει να κάνει με τις σχέσεις και δημιουργεί μπερδέματα.

​Είναι αδύνατο να ξέρεις πώς νιώθουν οι άλλοι άνθρωποι οπότε μην βγάζεις συμπεράσματα και μην κάνεις υπεραναλύσεις από μία χειρονομία ή ένα σχόλιο. Επικοινώνησε ξεκάθαρα και τίμια και θυμήσου ότι οι ανάγκες σου μετράνε όσο και οι δικές τους.

Λέων

Αυτή τη εβδομάδα, μια Πανσέληνος στέλνει τρομερή ενέργεια στον 10 οίκο σου που έχει να κάνει με την καριέρα. Αν ελπίζεις σε μια ομαλή και σταθερή τροχιά, ξανασκέψου το και θυμήσου ότι τα καλύτερα πράγματα συμβαίνουν καμιά φορά όταν δεν το περιμένεις. Ανέλπιστες ευκαιρίες μπορεί να αποκαλυφτούν.

​Πρόσωπα εξουσίας μπορεί να κάνουν κάτι που δεν θα μπορούσες να προβλέψεις και μια απότομη στροφή θα μπορούσε να οδηγήσει την καριέρα σου με έναν περίεργο αλλά ενδιαφέροντα τρόπο. Μόλις κάτσει η σκόνη, ίσως διαπιστώσεις ότι αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που σου έχει συμβεί. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις.

Τοξότης

Από τη στιγμή που ξεκίνησε η εποχή του Σκορπιού, κολυμπάς στα θολά και συναισθηματικά νερά του 12ου οίκου σου που έχει να κάνει με την πνευματικότητα. Κλείνεις πληγές, αφήνεις πίσω σου το “εγώ” και θυμάσαι ποια είσαι σε βαθύτερο επίπεδο. Αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα γίνονται λίγο έντονα όταν η Πανσέληνος θα στείλει χαοτικές αποκαλύψεις στον 6ο οίκο σου που έχει σχέση με την ευεξία και τη ρουτίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Έχει την πειθαρχία να κάνεις κάποια πράγματα; Έχεις την ικανότητα να κρίνεις αν κάτι είναι καλό για σένα; Η επερχόμενη Πανσέληνος έχει τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και σου θυμίζει πόσο περισσότερο χρειάζεται να δουλέψεις για την προσωπική σου εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.