ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Blue Moon: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο

Blue Moon: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που φαίνεται ότι θα επηρεαστούν λίγο περισσότερο από το μπλε φεγγάρι στις 31 Οκτωβρίου.

Ταύρος

Επειδή η πανσέληνος ανεβαίνει στο ζώδιο σου, θα νιώσεις τα πράγματα σε ένα βαθύ προσωπικό και έντονο επίπεδο αυτή τη φορά. «Κάνε μια επανεκκίνηση και αναζωογόνησε τα εσωτερικά σου συναισθήματα», λέει η αστρολόγος Lisa Stardust στο Bustle. «Μη δημιουργείς πάρα πολύ ένταση στη διαδικασία της θεραπείας». Τα συναισθήματά σου θα μπορούσαν να αλλάξουν για ψύλλου πήδημα σε αυτήν την πανσέληνο, Ταυρίνα, κάτι το οποίο θα μπορούσε να σε αποσυντονίσει από τους συνηθισμένους σου σταθερούς και πρακτικούς τρόπους ως ζώδιο της γης που είσαι. Καλύτερα όμως να δεχθείς τα πράγματα όπως είναι και να απολαύσεις την ενέργεια της πανσελήνου.

Λέων

Μεταξύ της καταιγίδας του ανάδρομου Ερμή και αυτής της έντονης πανσελήνου που φωτίζει το τμήμα εργασίας του αστρολογικού σου χάρτη, υπαρχουν έντονες και ζαλιστικές στιγμές για την καριέρα σου, Λιονταρίνα, αλλά είναι επίσης μια ευκαιρία να ανανεώσεις την επαγγελματική σου εικόνα ή να αλλάξεις την πορεία της καριέρας σου. « Η δουλειά αλλάζει με ανεξέλεγκτο ρυθμό» λέει η Stardust. «Να είσαι ανοιχτή για μια νέα ευκαιρία όταν ολοκληρώνεις ένα παλαιότερο έργο». Ποτέ δεν ξέρεις τι περιμένει στη γωνία, οπότε συνέχισε να εργάζεσαι για να επιτύχεις τους τρέχοντες στόχους σου, αλλά μην παραβλέπεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις κάτι νέο.

Σκορπιός

Πάτησε παύση κάτω από αυτήν την πανσέληνο για να επικεντρωθείς στις κοντινότερες σχέσεις σου. «Οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά», λέει η Stardust. «Τώρα, περισσότερο από ποτέ, προσπάθησε να το δουλέψεις με τον σύντροφό σου». Άρχισε να βλέπεις ξεκάθαρα τα πράγματα που δεν λειτουργούν στο πλαίσιο των ρομαντικών σου σχέσεων (ή των πιθανών), οπότε εκμεταλλεύσου αυτήν τη στιγμή σαφήνειας και εστίασε στην ανάληψη δράσης και στη δημιουργία βαθύτερων, πιο αυθεντικών συνδέσεων με αυτούς που αγαπάς.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είσαι από τη φύση σου ανοιχτόμυαλη, Υδροχόε και αυτή η πανσέληνος σου ζητά να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου με πιο προσωπικούς τρόπους. Σκέψου τον εαυτό σου ως μια συλλογή από κομμάτια του παζλ, όλα σχηματισμένα μαζί κατά τη διάρκεια της ζωής σου για να δημιουργηθεί το μοναδικό άτομο που είσαι σήμερα. Αλλά θυμήσου ότι το παζλ δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο και πάντα ξεπετάγονται νέα κομμάτια. «Πρέπει να εξελιχθείς τώρα», λέει η Stardust. «Ήρθε η ώρα να κινηθείς προς τον μετασχηματισμό και να αφήσεις τον φόβο». Μην μένεις κολλημένη σε προηγούμενα θέματα και εντάσεις. Άνοιξε το μυαλό σου σε πιο ευάλωτες εμπειρίες και να είσαι σίγουρη ότι η καρδιά σου θα είναι ασφαλής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.