ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Blue Moon: Για αυτά τα τέσσερα ζώδια «θα περάσει και δεν θα ακουμπήσει»

Blue Moon: Για αυτά τα τέσσερα ζώδια «θα περάσει και δεν θα ακουμπήσει»

Αυτά τα τέσσερα ζώδια δεν θα επηρεαστούν και πολύ από το μπλε φεγγάρι.

Kριός

Η γειωμένη ενέργεια αυτής της πανσέληνου του Ταύρου βάζει φρένο στο γρήγορο και φλογερό ρυθμό σου και σου ζητά να αξιολογήσεις τους πόρους σου και, στη συνέχεια, να αναλάβεις τα πράγματα που έχουν βρεθεί εκτός ελέγχου. «Ήρθε η ώρα να ανακτήσεις τη δύναμή σου», λέει η αστρολόγος Lisa Stardust στο Bustle. «Μην κάνεις πίσω για να αποκτήσεις έλεγχο σε θέματα που σε ενοχλούν αυτή τη στιγμή».

Δίδυμοι

Αυτή η πανσέληνος είναι ήρεμη για εσένα, Διδυμάκι (ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι ο κυβερνών πλανήτης σου ο Ερμής είναι ανάδρομος), οπότε είναι σημαντικό να ακούσεις το σώμα σου και να αφιερώσεις τον χρόνο που χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις. Ενώ αυτή η πανσέληνος πιθανότατα θα σε κάνει να ονειροπολήσεις, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να οδηγήσεις την ενέργεια εκεί που θέλεις, αρκεί να μην το παρακάνεις.

Ζυγός

Το μυαλό σου είναι φυσικά στραμμένο προς τα πιο σκοτεινά και πιο μυστηριώδη κομμάτια της ζωής σου και προσπαθείς να τα λύσεις όλα σαν παζλ. Ωστόσο, μην προσκολληθείς πολύ στην πρόοδο που έχεις σημειώσει. «Η αλλαγή είναι στον αέρα για σένα », λέει η Stardust. «Αποδέξου με θετικό τρόπο το νέο που έρχεται στο δρόμο σου».

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πανσέληνοι έχουν ως στόχο να φέρουν την ενέργεια στο αποκορύφωμα και να την απελευθερώσουν και το Μπλε Φεγγάρι προσφέρει την τέλεια ευκαιρία να απαλλαγείς από τυχόν τοξικά μοτίβα. «Μπορείς να κάνεις τώρα μια επανεκκίνηση και μια νέα εκκίνηση», λέει η Stardust. «Άφησε τις ρουτίνες και τις κακές συνήθειες που δεν λειτουργούν πλέον για εσένα». Καθώς πλησιάζουμε στην εποχή του Τοξότη, απόβαλλε κακές συνήθειες και επανάφερε παλιούς τρόπους να κάνεις πράγματα για να δημιουργήσεις χώρο για μια νέα, εξελισσόμενη και πιο σταθερή έκδοση του εαυτού σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.