Αυτά είναι τα τρία ζώδια που κάθε τους κουβέντα… «στάζει δηλητήριο»

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που κάθε τους κουβέντα… «στάζει δηλητήριο»

Υπάρχουν κάποια ζώδια που σκέφτονται συνεχώς κακίες για τους άλλους, τις οποίες, μάλιστα, δεν διστάζουν να τις ξεστομίσουν. Κάθε τους κουβέντα… δηλητήριο.

Λέων

Ο Λέων όταν θέλει να κάνει ένα σχόλιο, δεν θα μασήσει τα λόγια του. Θα το πει δίχως ίχνος τακτ ακόμα και αν πληγώσει τον άλλον. Δεν νοιάζεται καθόλου, παρά μόνο για τον εαυτό του.

Παρθένος

Είναι γνωστό ότι η Παρθένος είναι άκρως επικριτικό ζώδιο. Οταν δεν είναι όλα έτσι όπως τα θέλει, μπορεί να πετάξει το φαρμάκι του. Τα σχόλιά του είναι πάντα τόσο ειρωνικά που ακόμα και ο πιο σκληρός μπορεί να προσβληθεί.

Σκορπιός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν ο Σκορπιός «τσιμπάει», τότε δεν γλιτώνει κανείς. Μπορεί να γίνει τόσο πικρόχολος, όσο δεν φαντάζεστε. Η κακία του Σκορπιού, που είναι ένα ζώδιο με αρνητική ενέργεια, ξεπερνά τα όρια και κάνει τους υπόλοιπους να τον κοιτούν με ανοικτό στόμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.