Ζώδια: Ποια «δεν το έχουν» στον ερωτικό τομέα

Ζώδια: Ποια «δεν το έχουν» στον ερωτικό τομέα

Υπάρχουν 3 ζώδια που φέρεται να είναι χειρότεροι εραστές…

Ζώδια: Ποια «δεν το έχουν» στον ερωτικό τομέα

Το ζώδιο του Καρκίνου

Ο Καρκίνος, εκτός του ότι είναι άπιστος, φαίνεται ότι είναι και βαρετός στο κρεβάτι. Εάν δεν έχει κάποιο ζώδιο σε πλανήτη που να τον ευνοεί σε αυτό τον τομέα, τότε, θα πρέπει να γνωρίζεται ότι δεν το «έχει» με το σεξ.

Το ζώδιο του Υδροχόου

Η φάση με τον Υδροχόο είναι περίεργη… Μπορεί να ξέρει τι κάνει, ωστόσο, νοιάζεται τόσο πολύ για τον εαυτό του που εκείνη την ώρα δεν ενδιαφέρεται για την ικανοποίηση του άλλου. Εντελώς παρτάκιας.

Το ζώδιο του Ιχθύ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και έχουν μια φήμη ότι έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις, είναι πολύ τεμπέληδες. Είναι το ζώδιο που θα κάνει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, πιστεύοντας ότι αρέσουν στο ταίρι του, ακόμα και αν αυτό «πεθαίνει» από βαρεμάρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.