Τα τρία ζώδια που ότι και να γίνει θα απαντήσουν στο μήνυμά σου

Τα τρία ζώδια που ότι και να γίνει θα απαντήσουν στο μήνυμά σου

Τα τελευταία χρόνια, τα κοινωνικά δίκτυα έχουν «κατακτήσει» μεγάλο μέρος της ζωής μας και ας μην κρυβόμαστε, μία μάστιγα αποτελεί το… «διαβάστηκε».

​Υπάρχουν στιγμές που ο ένας από τους δύο δεν απαντά, εξοργίζοντας τον άλλο -τις περισσότερες φορές.

​Ωστόσο, ορισμένα ζώδια δεν αφήνουν ποτέ αναπάντητα τα μηνύματά τους.

Τα 3 ζώδια που απαντούν πάντα στα μηνύματα

Το ζώδιο του Ταύρου

Οι Ταύροι αγαπούν να επικοινωνούν με τους γύρω τους. Μάλιστα, είναι από εκείνα τα ζώδια που θέλουν να έχουν σταθερή επαφή με τους ανθρώπους τους. Αν κάποιος δεν τους απαντήσει σε μήνυμά τους, μπορούν να στέλνουν μέχρι ο άλλος να ανταποκριθεί.

Το ζώδιο της Παρθένου

Μπορεί να τρέχουν και να μην φτάνουν μέσα στη μέρα, ωστόσο, θα βρουν χρόνο να απαντήσουν στα μηνύματα. Επειδή η Παρθένος έχει πάντα πρόγραμμα, μην σου φανεί παράξενο εάν πει ότι για μισή ώρα το απόγευμα θα την αφιερώσει στους ανθρώπους της, ώστε να γνωρίζει ότι δεν θα παραλείψει κανέναν.

Το ζώδιο του Ζυγού

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οταν μιλάμε για επικοινωνία, το μυαλό τρέχει στον Ζυγό. Δεν υπάρχει περίπτωση να του στείλεις μήνυμα και να μην απαντήσει. Ακόμα και να μην σε συμπαθεί, θα σου απαντήσει από ευγένεια, καθώς θεωρεί ότι το «διαβάστηκε» αποτελεί έλλειψη σεβασμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.